Πραγματοποιώντας μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις του μακριά από την Κρήτη και σε μια έδρα όπου πανηγύρισε νίκη τελευταία φορά το 1990, ο ΟΦΗ επικράτησε με σκορ 1-0 του Ολυμπιακού στο “Γ. Καραϊσκάκης” και πέτυχε το τρίτο “τρίποντο” στους τέσσερις πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος.
Ο Χρήστος Κόντης επέλεξε ενδεκάδα με τον Χριστογεώργο στα δοκάρια και τριάδα στην άμυνα αποτελούμενη από τους Κωστούλα, Πούγγουρα και Νικολάου. Τις δύο πτέρυγες ανέλαβαν ο Dickmann δεξιά και ο Αθανασίου αριστερά, με τους Ανδρούτσο – Μπουχαλάκη στη μεσαία γραμμή και επιθετική τριάδα αποτελούμενη απ’ τους Aitor, Φούντα και Kodro.
Στο α’ ημίχρονο η ομάδα μας πέτυχε δύο γκολ (στο 5′ με τον Φούντα και στο 38′ με τον Aitor), αλλά ισάριθμες φορές ο βοηθός διαιτητή σήκωσε τη σημαία, υποδεικνύοντας τους σκόρερς σε θέση οφσάιντ.
Το γκολ της νίκης του ΟΦΗ ήρθε στο 66ο λεπτό, όταν μετά από εξαιρετική ανάπτυξη παιχνιδιού από την άμυνα, ο Νίκος Αθανασίου μοίρασε ασίστ στον Kenan Kodro, με τον Βόσνιο φορ να σκοράρει με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Το γκολ αυτό ήταν αρκετό για την ομάδα μας, ώστε να πετύχει μια πολύ σημαντική νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού και να συνεχίσει με απόλυτα θετικό πρόσωπο την πορεία της στη σεζόν.
ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Νικολάου (13’ Krismanic), Πούγγουρας, Κωστούλας, Dickmann, Αθανασίου, Ανδρούτσος (70’ Κανελλόπουλος), Μπουχαλάκης (77’ Καραχάλιος), Φουντας (77’ Θεοδοσουλάκης), Aitor, Kodro (70’ Χατζηγιοβάννης).