Ήττα με χρήσιμα συμπεράσματα στο πρώτο φιλικό με τη Heerenveen - Ofi FC

Ήττα με χρήσιμα συμπεράσματα στο πρώτο φιλικό με τη Heerenveen

Ήττα με χρήσιμα συμπεράσματα στο πρώτο φιλικό με τη Heerenveen
ΦΙΛΙΚΑ

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους, ο ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά, Heerenveen, δίνοντας όμως τη δυνατότητα στον Valdas Dambrauskas να βγάλει χρησιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Λιθουανός προπονητής δοκίμασε ουσιαστικά δύο σχηματισμούς, επιλέγοντας αρχικά διάταξη 3-4-3 με τους Χριστογεώργο, Μαρινάκη, Λαμπρόπουλο, Γιαννούλη στο κέντρο της άμυνας, τους Γρίβα και Thorarinsson στις δύο πλευρές και τους Mellado, Bakic στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Η επιθετική τριάδα αποτελούνταν από τους Toral, Mosquera και Phellype.

Στο Β’ ημίχρονο η διάταξη διαμορφώθηκε σε 4-2-3-1 με τους Μανδά, Larsson, Βούρο, Καρώ και Abanda στην άμυνα, τους Diousse, Αποστολάκη στο κέντρο και τους Dicko, Neira, Riera πίσω από τον Gronning. Χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης ο Ντουρμισάι με τον (υπό δοκιμή) Ινδό μέσο, Vibin Mohanan.

Η Heerenveen άνοιξε το σκορ στο 21′ με διαγώνιο σουτ του Sahraoui και διαμόρφωσε το 2-0 με κεφαλιά ο Bochniewicz  στο 74ο λεπτό.

Ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Ντουρμισάι στο 86′, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Gronning έχασε διπλή ευκαιρία για να μειώσει το σκορ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ