Κηφισιά – ΟΦΗ 1-0

Κηφισιά – ΟΦΗ 1-0
ΑΓΩΝΕΣ

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Κηφισιά, σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο “Μιχάλης Κρητικόπουλος”, στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης. 

Ο Νίκος Νιόπλιας προχώρησε σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, επιλέγοντας τον Stevens για την εστία και στην άμυνα αριστερά τον Larsson, δεξιά τον Thorarinsson και τους Γιαννούλη, Βούρο και Πασαλίδη στο κέντρο. Diousse και Mellado ήταν στην μεσαία γραμμή, με τους Toral, Guerrero στα άκρα και τον Durmishaj στην κορυφή της επίθεσης.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό, με τον Tetteh να αστοχεί σε τετ α τετ.

Η ομάδα μας είχε την κατοχή της μπάλας, προσπάθησε να βρει ρυθμό δεν κατάφερε όμως να γίνει απειλητική, με εξαίρεση το 44ο λεπτό, όταν μετά από γύρισμα του Guerrero, o Thorarinsson σούταρε από πλάγια θέση με την μπάλα να περνά παράλληλη της αντίπαλης εστίας.

Στην αναγκαστική αλλαγή του Γιαννούλη (35′), ήρθε να προστεθεί και αυτή του Mellado στο 57′, με την Κηφισιά να ανοίγει το σκορ λίγα λεπτά αργότερα. Ο Νοικοκυράκης έκανε το γύρισμα για τον Κουιρουκίδη, ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Στο 80′ ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς τραυματίστηκε και ο Diousse, με την ομάδα μας να μην έχει δικαίωμα για άλλες αλλαγές. 

Στο 85′ ο Stevens επενέβη αποτελεσματικά στο κοντινό πλασέ του Καλλέργη, με το 1-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Stevens, Larsson, Βούρος, Πασαλίδης (65′ Μπαλογιάννης), Γιαννούλης (35′ λ.τ. Διαμαντής, Thorarinsson (65′ Dju), Mellado (57′ λ.τ. Perea), Diousse, Toral, Guerrero, Durmishaj.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ