Νιόπλιας: «Ο ΟΦΗ έχει ιστορία και βαρύ όνομα»

Νιόπλιας: «Ο ΟΦΗ έχει ιστορία και βαρύ όνομα»
ΑΓΩΝΕΣ

«Ο ΟΦΗ κουβαλάει ένα βαρύ όνομα, έχει ιστορία, έχει κατακτήσει Κύπελλο, έχει πάει τελικό Κυπέλλου και είμαστε υποχρεωμένοι να το δείχνουμε ακόμα και με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας ότι κάποτε περάσαμε και εμείς από εκεί και σήμερα βάζουμε τις βάσεις για να επανέλθουμε» ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας μετά το νέο θρίαμβο του ΟΦΗ, επί του Ηρακλή, τον οποίο κέρδισε με 2-1 στο Γεντί Κουλέ και πανηγύρισε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος και μάλιστα ως πρώτος στον όμιλο του.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ συνεχάρη τους πάικτες του και τον κόσμο για τις νίκες με Ηρακλή και ΠΑΟ στο Γεντί Κουλέ και τόνισε ότι και στην επόμενη φάση ο ΟΦΗ με όποιον αντίπαλο και αν κληρωθεί θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός.

Οπως ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα «κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Από την αρχή του ματς κυνηγήσαμε τη νίκη αν και υπήρχαν πολλά σενάρια για να την πάρουμε. Αλλά όταν κυνηγάς τη νίκη μπορεί να πας για τον βαθμό, όταν πας για την ισοπαλία, μπορεί και να χάσεις.. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και στον κόσμο , γιατί φέραμε δύο μεγάλα αποτελέσματα με ομάδες Σούπερ Λίγκ. Δεν το έκανε μόνο ο ΟΦΗ αυτό. Το έκανε ο Απόλλων, ο Άρης , τα Τρίκαλα και η Λαμία. Το λέω αυτό γιατί κάποιοι εδώ στο Ηράκλειο, νομίζουν ότι μόνο εμείς έχουμε ομάδα. Η Β΄Εθνική έχει πολύ καλές ομάδες και αυτό φάνηκε στο Κύπελλο».

Για το γεγονός  ότι ο ΟΦΗ έβαλε τέλος στους ψιθύρους, που υπήρχαν πριν το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε πως  «έχουμε ιστορία σαν ομάδα, κουβαλάμε ένα βαρύ όνομα , έχουμε κατακτήσει το Κύπελλο, έχουμε πάει τελικό Κυπέλλου και είμαστε υποχρεωμένοι να το δείχνουμε ακόμα και με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας ότι κάποτε περάσαμε και εμείς από εκεί και σήμερα βάζουμε τις βάσεις για να επανέλθουμε. Και αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν δύο πολύ καλά τεστ, γιατί ανταπεξήλθαμε πλήρως σαν ομάδα».

Για το τι περιμένει από την κλήρωση της Τρίτης στους 16 του Κυπέλλου, ο προπονητής του ΟΦΗ, ανέφερε πως «ο ΟΦΗ δεν έχει στόχο να πάρει το Κύπελλο. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Με οποιοδήποτε αντίπαλο και να κληρωθούμε θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ