ΟΦΗ – Βόλος ΝΠΣ 0-0

ΟΦΗ – Βόλος ΝΠΣ 0-0
ΑΓΩΝΕΣ

Ισόπαλοι, χωρίς σκορ (0-0), αναδείχθηκαν ΟΦΗ και Βόλος ΝΠΣ στο “Θ. Βαρδινογιάννης”, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δημιούργησε ευκαιρίες, δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από αυτές, με εξαίρεση το γκολ που πέτυχε ο Larsson στο 58ο λεπτό, το οποίο όμως ακυρώθηκε μετά από έλεγχο του VAR για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. 

 

Στην εστία της ομάδας μας ήταν ο Μανδάς και οι Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης στην τριάδα των στόπερ. Larsson και Μπαλογιάννης ήταν αντίστοιχα στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Mellado, Diousse, Neira στον άξονα και τους Toral – Dicko στην επίθεση.

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο 8ο λεπτό. Μετά από ωραία συνεργασία των Neira και Toral, o Dicko έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, όμως σούταρε άουτ από πλάγια θέση. Στο 38′ ο Larsson έκανε τη σέντρα, όμως η κεφαλιά του Toral πέρασε άουτ, ενώ στο 44′ η ομάδα μας έφτασε πολύ κοντά στο 1-0, με τον Neira να κάνει την κάθετη στον Dicko και τον Kleyman να του λέει “όχι”. Ένα λεπτό αργότερα ο ΟΦΗ έχασε μια ακόμα ευκαιρία, με τον Διαμαντή να κάνει την κεφαλιά και τον Alho να διώχνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. 

Ο ΟΦΗ μπήκε δυναμικά στο β’ ημίχρονο, απειλώντας διαρκώς την αντίπαλη εστία. Στο 58′ ο Νeira έστρωσε ωραία στον Dicko ο οποίος σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Larsson που από κοντά σκόραρε για το 1-0, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μετά την υπόδειξη του VAR για οφσάιντ.

Στο 89’ ο ΟΦΗ είχε μια τεράστια ευκαιρία για το 1-0, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Perea πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Κleyman είχε και πάλι απάντηση, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ