Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “Οι Ζωσιμάδες” στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.
O ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 12′ με τον Neira, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 22′ με τον Milinceanu.
Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε τον Epassy για την εστία, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Μαρινάκη, Βούρο, Πασαλίδη και Γιαννούλη, στην μεσαία γραμμή τους Gallegos, Neira και Μπαλογιάννη, στο δεξί άκρο της επίθεσης τον Durmishaj, στο αριστερό τον Λάμπρου και στην κορυφή τον van Duinen.
O ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και “έψαξε” το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα, με τις ενέργειες των Moreira και Κάργα να καταλήγουν εκτός της εστίας του Epassy.
Στο 10ο λεπτό ο Λάμπρου κέρδισε πέναλτι για τον ΟΦΗ, μετά από ανατροπή του εντός περιοχής από τον Erramuspe. O Neira ανέλαβε να το εκτελέσει και ευστόχησε, για το 0-1.
Στο 22′ ο Milinceanu μετά από ωραία ενέργεια, σούταρε νικώντας τον Epassy για το 1-1.
Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 39ο λεπτό, με την κεφαλιά του Perea εντός περιοχής, έπειτα από σέντρα του Σάλιακα, πέρασε ελάχιστα άουτ και το 1-1 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.
Ο ΠΑΣ έχασε μια ακόμη ευκαιρία στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, με τον Schneider να στέλνει την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση, μετά από γύρισμα του Σάλιακα.
Στο διάστημα που ακολούθησε μέχρι το 70ο λεπτό οι Ηπειρώτες πίεσαν αρκετά, προσπαθώντας να πάρουν το προβάδισμα. Στο 56′ η κεφαλιά του Κάργα, έπειτα από σέντρα του Σάλιακα, πέρασε ελάχιστα εκτός εστίας, ενώ στο 60′ ο Epassy επενέβη εντυπωσιακά, διώχνοντας το τετ α τετ του Moreira.
Στο 72′ ο ΟΦΗ έφτασε πολύ κοντά στο 1-2, με τον Durmishaj να επιχειρεί ένα σουτ εκτός περιοχής και την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Lodigin.
ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Epassy, Μαρινάκης, Πασαλίδης (56′ λ.τ. Διαμαντής, 65′ λ.τ. Κοροβέσης), Βούρος, Γιαννούλης, Neira (83′ Selimovic), Gallegos, Μπαλογιάννης (65′ De Guzman), Durmishaj, Λάμπρου, van Duinen (84′ Γρίβας).