Στο…ίδιο έργο θεατής ο ΟΦΗ

Στο…ίδιο έργο θεατής ο ΟΦΗ
ΑΓΩΝΕΣ

Ο ΟΦΗ πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα στα δυο ημίχρονα, στα οποία δέχθηκε στην αρχή τα δυο τέρματα (8′ και 47′), με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα απο την Τριγλία Ραφήνας με 2-1.
Ο ΟΦΗ μείωσε στο 60′ με τον Σαχινίδη (2-1), έπαιξε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο του, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Ραφήνα με δυο τέρμαρα του νεαρού επιθετικού Παπαδόπουλου, πήρε τους τρείς βαθμούς, ενω ο ΟΦΗ πλήρωσε ξανά τα λάθη της άμυνας του.
Ο ΟΦΗ έχασε ένα ημίχρονο στη Ραφήνα, καθώς η εικόνα του δεν ήταν καλή. Στο δεύτερο ημιχρονο με την είσοδο του Τζέκου πίεσε, κατάφερε να μειώσει σε 2-1, αλλά δεν μπόρεσε να βάλει ένα δεύτερο τέρμα και να πάρει κάτι απο την αναμέτρηση.

Κίτρινες κάρτες: Σκαφίδας,Κόντης, Βασιλείου, Φαμπίνιο,Πόποβιτς.
Διαιτητής: Παπαποστόλου (Ευβοιας), Σπανός, Αργύρης.
Τριγλία Ραφήνας: Λέτσο, Καρδάρης, Μειμάρογλου, Δάρρας, Τσέπας, Σκαφίδας, Μανδήλης, Γούλας, Κόντης, Βασιλείου, Παπαδόπουλος.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Δαμιανάκης (32′ λ.τ. Βιγιαφάνε), Κώτσιος, Φαζός, Πιθαρούλης, Φαμπίνιο, Κοιλιάρας, Πόποβιτς, Περογαμβράκης, Σαχινίδης.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1′ Σούτ του Παπαδόπουλου, μπλοκάρει ο Κασμερίδης.
8′ Κόρνερ του Μανδύλη, κεφαλιά του αφύλακρου Παπαδόπουλου, μέσα απο την περιοχή, η μπάλα στα δίχτυα (1-0).
16′ Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ. Ο Πιθαρούλης βγάζει για τον Πόποβιτς, ο οποίος πλασάρει τον αντίπαλο γκολκίπερ, ο οποιος διώχνει.
26′ Ακυρώνεται γκολ της Τριγλίας ως οφσάιντ. Ο Δάρρας είναι ο παίκτης που σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής με υπόδειξη του βοηθού σηκώνει τη σημαία, σημειώνοντας οφσάιντ τον σκόρερ.
38′ Απο λάθος διώξιμο του Κασμερίδη, η Τριγλία απειλεί με τον Βασιλείου, ο οποίος αστοχεί στο τετ-α-τετ.
47′ : Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ δέχεται δεύτερο γκολ. Ο Παπαδόπουλος αποφεύγει και τον Κασμερίδη μέσα στην περιοχή, περνάει και τον Κασμερίδη και πλασάρει στην κενή εστία κάνοντας το 2-0.
53′: Mεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Σαχινίδης μόνος απέναντι στο τέρμα, πλασάρει άουτ.
56′ Σεντρα του Κοιλιάρα, κεφαλιά του Περογαμβράκη, μπλοκάρει ο γκολκίπερ της Ραφήνας.
60′ O OΦΗ μειώνει σε 2-1. Κόρνερ του Κοιλιάρα, κεφαλιά του Σαχινίδη, η μπάλα στα δίχτυα (2-1).
61′ Σούτ του Κοιλιάρα απο το ύψος της περιοχής, ο γκολκίπερ της Ραφήνας διώχνει σε κόρνερ.
85′ Φάουλ του Μαρτσάκη, κεφαλιά του Σαχινίδη, ο γκολκίπερ της Ραφήνας διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ και κρατάει το 2-1.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ