Το πρόγραμμα του αγώνα ΟΦΗ - Απόλλων Λεμεσού - Ofi FC

Το πρόγραμμα του αγώνα ΟΦΗ – Απόλλων Λεμεσού

Το πρόγραμμα του αγώνα ΟΦΗ – Απόλλων Λεμεσού
UEFA EUROPA LEAGUE

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σας ενημερώνει για το πρόγραμμα του αγώνα ΟΦΗ – Απόλλων Λεμεσού, στο πλαίσιο του β΄προκριματικού γύρου Europa League


Τετάρτη 16/9/20

12:00 Άφιξη της αποστολής του Απόλλωνα Λεμεσού στο Ηράκλειο

16:00 Συνέντευξη τύπου του ΟΦΗ στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”. Η είσοδος θα γίνει από τη θύρα 8Β.

18:00 Προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο (ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους του τύπου).

19:30 Συνέντευξη Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης

20:00 Προπόνηση του Απόλλωνα Λεμεσού στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης” (ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους του τύπου).

  • Από τις 15:00 ως τις 20:00 οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι στους οποίους εγκρίθηκε διαπίστευση του συγκεκριμένου αγώνα, θα μπορούν να τις παραλάβουν (με ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο) από την αίθουσα τύπου του γηπέδου “Θ. Βαρδινογιάννης” (είσοδος από τη Θύρα 8Β). Λόγω των αυξημένων υγειονομικών μέτρων, ΔΕΝ θα δοθεί καμία διαπίστευση την ημέρα του αγώνα. Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι του τύπου να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή των διαπιστεύσεων προκειμένου να διευκολύνουν τη διοργάνωση του αγώνα. Οι διαπιστεύσεις είναι προσωπικές και δε μεταβιβάζονται.
  • Λόγω των αυξημένων υγειονομικών μέτρων, ΔΕΝ θα επιτραπεί η είσοδος στον χώρο της αίθουσα τύπου, σε τεχνικούς τηλεοπτικών σταθμών, παραμονή και ανήμερα του αγώνα. Οι συνεντεύξεις τύπου και των δύο ομάδων θα μεταδοθούν LIVE από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο youtube και θα είναι διαθέσιμες προς χρήση απ’ όλα τα Μ.Μ.Ε.


Πέμπτη 17/9/20

20:00 ΟΦΗ – Απόλλων Λεμεσού για τον β’ προκριματικό γύρο Europa League.

H είσοδος των δημοσιογράφων/φωτογράφων θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 8Β (η θύρα θα ανοίξει στις 18:15) και η είσοδος θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους έχουν διαπίστευση του συγκεκριμένου αγώνα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την είσοδο στην εγκατάσταση είναι η συμπλήρωση του «Δελτίου καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση», το οποίο οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι θα πρέπει να εκτυπώσουν και να φέρουν συμπληρωμένο στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ, εκτυπώστε και συμπληρώστε το «Δελτίο Καταγραφής».

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται θερμομέτρηση και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η χρήση μάσκας τόσο για δημοσιογράφους (εκτός από την ώρα της τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής μετάδοσης του αγώνα) όσο για φωτογράφους, σε όλη τη διάρκεια παραμονής τους στην εγκατάσταση, ενώ συστήνεται η χρήση γαντιών μιας χρήσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ