Η Κ19 του ΟΦΗ δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση απέναντι στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19.
Η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί μόλις στο 1ο λεπτό, με τον Χνάρη να βγάζει ωραία πάσα στον Σιτμαλιδη, ο οποίος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χριστοδουλόπουλου.
Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Καλαϊτζίδης, ενώ στο 12′ ο Βενέτης διπλασίασε το σκορ για τους “ερυθρόλευκους”.
Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 19′ έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Σιτμαλίδη, όμως ο Χριστοδουλόπουλος είχε απάντηση.
Στο 55′ ο Ολυμπιακός σκόραρε εκ νέου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλαϊτζίδη, ενώ παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας το 3-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.
Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Κετένογλου, Τούφας (80′ Ντρειάι), Μπαλάσης (70′ Κοτζαμιχάλης), Λαγουδάκης (46′ Κοζυράκης), Κοντεκάς, Παπαδάκης (46′ Μάρα), Αρβανιτάκης, Χνάρης, Αντωνακάκης, Ασμαριανάκης, Σιτμαλίδης (80′ Χριστίδης).