Ο ΟΦΗ στο Novio Talent Cup

Ο ΟΦΗ στο Novio Talent Cup
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Σε ένα τουρνουά κορυφαίου επιπέδου, από τα πλέον γνωστά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε λίγους μήνες για πρώτη φορά οι ποδοσφαιριστές της Elite Ακαδημίας του ΟΦΗ.

Ο λόγος για το διεθνές τουρνουά “NOVIO TALENT CUP” το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Nijmegen της Ολλανδίας το διάστημα 31/5 – 2/6 και απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές κάτω των 16 ετών.

Με 16 συνολικά ομάδες από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο τουρνουά, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, οι οποίοι είναι γεννημένοι το 2008 και το 2009, θα έχουν τη δυνατότητα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους αγωνιζόμενοι απέναντι στις αντίστοιχες ηλικιακά ομάδες των NEC Nijmegen, Borussia Dortmund, Feyenoord, Club Brugge, Fulham, Antwerp και άλλων.

Αναμφισβήτητα, οι νεαροί αθλητές του ΟΦΗ, μετά την παροχή υπηρεσιών διατροφολογίας, performance analysis και αθλητικής ψυχολογίας, σε συνδυασμό με το νέο γυμναστήριο που ετοιμάζεται στο ΒΑΚ (αποκλειστικά για τους ποδοσφαιριστές της Elite Ακαδημίας), πρόκειται να ζήσουν μια  ακόμα ξεχωριστή εμπειρία στο πλαίσιο της εκπαίδευσης που τους παρέχεται από την ομάδα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ