Με… άρωμα ΟΦΗ, πρώτο στην Κρήτη το ΓΕΛ Γαζίου

Με… άρωμα ΟΦΗ, πρώτο στην Κρήτη το ΓΕΛ Γαζίου
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ με ιδιαίτερη χαρά εκφράζει τα συγχαρητήριά της στο ΓΕΛ Γαζίου για την κατάκτηση της κορυφής στο σχολικό πρωτάθλημα Κρήτης και στέλνει τις θερμότερες ευχές στους ποδοσφαιριστές του σχολείου, για τις μάχες που θα δώσουν πλέον στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αποτελεί τιμή για τον ΟΦΗ το γεγονός ότι η αρχική ενδεκάδα του τελικού απέναντι στο 2ο ΓΕΛ Αγ. Νικολάου αποτελούνταν αποκλειστικά από ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ συνολικά στους νικητές του ΓΕΛ Γαζίου συμμετέχουν 13 ποδοσφαιριστές (οκτώ της Κ19 & πέντε της Κ17) των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας.

Όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτου ομάδας που ανήκουν, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το ήθος που επέδειξαν, ενώ τα εύσημα θα πρέπει να δοθούν και στους καθηγητές για την καθοδήγηση και τη στήριξη που τους παρείχαν.

Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στον Διευθυντή του ΓΕΛ Γαζίου, κ. Ιωάννη Κωστάκη, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα σχολείο – πρότυπο, με τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού, ευχαριστώντας τον παράλληλα για τη συνεργασία και τη στήριξη που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στον ΟΦΗ!

Συγχαρητήρια σε όλους και με το καλό να φέρετε στην Κρήτη μια διάκριση πανελλήνιας εμβέλειας! Έτσι κι αλλιώς για εμάς είστε ήδη νικητές!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ