Με Πατεμτζή, Συκιωτάκη & Θεοδοσουλάκη η εκδήλωση της ακαδημίας στο Ρέθυμνο

Με Πατεμτζή, Συκιωτάκη & Θεοδοσουλάκη η εκδήλωση της ακαδημίας στο Ρέθυμνο
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Με παρόντες τον προπονητή της Κ19, κ. Μανώλη Πατεμτζή, τον scout – προπονητή, κ. Μανώλη Συκιωτάκη και τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Θεοδοσουλάκη πραγματοποιήθηκε η γιορτή που διοργάνωσε η Ακαδημία του ΟΦΗ στο Ρέθυμνο για την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Ο κ. Πατεμτζής απένειμε το βραβείο fair play στον αθλητή Εμμανουήλ Κακλαμάνο, ενώ ο κ. Συκιωτάκης έδωσε βραβείο αριστείας στους αθλητές Ευάγγελο Παπαγιαννάκη και Αλέξανδρο Τσιρώνη, οι οποίοι αγωνίζονται στην Κ14.

Παράλληλα, ο Αστέρας Ρεθύμνου τίμησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Γιάννη Αποστολάκη και Γιάννη Θεοδοσουλάκη, οι οποίοι κατάγονται από το Ρέθυμνο, παρουσιάζοντας ένα βίντεο αφιερωμένο σε αυτούς και δίνοντας τους την φανέλα της ομάδας με το όνομα τους.

Την βράβευση στον Γιάννη Θεοδοσουλάκη έκανε ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης, ενώ ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Λαχνιδάκης παρέδωσε το βραβείο του Γιάννη Αποστολάκη στους γονείς του, καθώς ο ίδιος δεν μπόρεσε να είναι παρών, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Νέων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε γνωστό ότι οι δυο ποδοσφαιριστές της ακαδημίας, Αναστάσιος Ξενούλης και Νικόλαος Αποστολάκης θα αγωνίζονται στην Κ15 του ΟΦΗ από την αγωνιστική σεζόν 2023-24. Επιπλέον,  παρουσιάστηκαν όλες οι δράσεις της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε, ενώ τονίστηκε ότι οι συμμετοχές για τα δοκιμαστικά της εβδομάδας που έρχεται έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με τον μεγάλο αριθμό συμμετοχής να αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την αγάπη για την ομάδα του ΟΦΗ από παιδιά και γονείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ