Ασφαλής πορεία με …οδηγό τον ΟΦΗ και όχημα την AVIS

Ασφαλής πορεία με …οδηγό τον ΟΦΗ και όχημα την AVIS
ΔΡΑΣΕΙΣ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάθεται στη θέση του οδηγού! Πιάνει το “τιμόνι” και με… συνοδηγό την AVIS, στο πλαίσιο μιας σειράς Ενεργειών Κοινωνικής Ευθύνης αναλαμβάνει δράσεις που στόχο έχουν την ενημέρωση για τη σωστή οδηγική συμπεριφορά στους δρόμους.

Την τελευταία τριετία, μόνο στην άσφαλτο της Κρήτης έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 160 άνθρωποι. Ο αριθμός αυτός όλο και αυξάνεται, αφού η μη τήρηση των κανόνων οδηγικής συμπεριφοράς αποτελούν έναν από τους βασικούς λόγους για τα παραπάνω.

Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες, επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μαζί με τον προπονητή του ΟΦΗ, Γιώργο Σίμο, θα στείλουν μέσω βίντεο τα μηνύματά τους για τα “πρέπει” και τα “δεν πρέπει” που οφείλουμε όλοι μας να ακολουθούμε όταν καθόμαστε στη θέση του οδηγού.

Οι Δημήτρης Σωτηρίου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Ανέστης Νάστος, Αντίλ Ναμπί, Νίκος Μαρινάκης και Γιώργος Κουτρουμπής έπιασαν ήδη το τιμόνι στα οχήματα της Avis και σας στέλνουν το πιο ηχηρό μήνυμα για την ευαισθητοποίηση όλων μας.

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα του Γιώργου Κουτρουμπή:

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα του Νίκου Μαρινάκη:

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα του Ανέστη Νάστου:

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα του Adil Nabi:

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη:

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα του Δημήτρη Σωτηρίου:

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα του Κοσμά Τσιλιανίδη:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ