Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην τιμητική θέση να ανακοινώσει ότι, με αφορμή τον φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ένας από τους σημαντικούς υποστηρικτές της δράσης μας ήταν το «Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου».
Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε απ’ την πλευρά μας ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά στην τοπική κοινωνία του νησιού, το «Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου» στάθηκε στο πλευρό της ΠΑΕ ΟΦΗ, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων του σε δράσεις που αφορούν τη στήριξη της Κρήτης και των Κρητικών.
Στο πλαίσιο αυτό, σκοπεύουμε ΜΑΖΙ να σχεδιάσουμε στο άμεσο μέλλον ακόμα περισσότερες σημαντικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με επίκεντρο πάντα την Κρήτη και την τοπική κοινωνία.