“Κάνε το φόβο σου ΔΥΝΑΜΗ”

“Κάνε το φόβο σου ΔΥΝΑΜΗ”
ΔΡΑΣΕΙΣ

Η ομάδα μας παίρνει ξανά θέση, αναδεικνύοντας ένα από τα πιο σοβαρά κοινωνικά ζητήματα των ημερών μας. Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 διοργανώνει μια σειρά από δράσεις οι οποίες κορυφώνονται στον αγώνα με τον Ιωνικό (28/11), με στόχο την καταπολέμηση της έμφυλης βίας.

Την Κυριακή (28/11) η ομάδα μας προσκαλεί όλες τις γυναίκες στο «Θ. Βαρδινογιάννης», με συμβολική τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ στην Θύρα 1. Όσες γυναίκες αγοράσουν εισιτήριο, θα πάρουν δώρο μια υφασμάτινη επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα, με το μήνυμα “Κάνε το φόβο σου δύναμη”, το σήμα του ΟΦΗ, του “Strong me” και το λευκό κορδελάκι, το σύμβολο κατά της έμφυλης βίας, το οποίο θα φορούν όλοι οι εργαζόμενοι στο γήπεδο.

ΌΛΑ τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων θα δοθούν για την ενίσχυση του “Strong me”.

Το “Strong me” είναι ένα κίνημα, το οποίο στοχεύει στην πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας, ενώνοντας τους φορείς που ασχολούνται με την στήριξη και την ενδυνάμωση των γυναικών που έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας καθώς και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.

Προϋποθέσεις:
1. Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά γυναίκες, κάθε ηλικίας.

2. Η πώληση των εισιτηρίων ΔΕΝ θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, αλλά ΜΟΝΟ από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9 του «Θ. Βαρδινογιάννης» επί της οδού Καντάνου, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 18:00. Το Σάββατο (27/11) η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από το περίπτερο του “Strong me” στην Πλατεία Ελευθερίας, από τις 10:00 ως τις 14:00.

3. Για την έκδοση του εισιτηρίου είναι απαραίτητα το Ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο ΑΜΚΑ και ο Αριθμός Ταυτότητας, ενώ μόνο για τα συγκεκριμένα εισιτήρια ΔΕΝ απαιτείται η «Κάρτα Φίλου ΟΦΗ».

4. Για την αγορά του εισιτηρίου, ΔΕΝ απαιτείται η φυσική παρουσία της γυναίκας, στο όνομα της οποίας θα γίνει η έκδοση. Η διαδικασία της ταυτοπροσωπίας θα γίνεται την ημέρα του αγώνα, κατά την είσοδο στην εγκατάσταση.

5. Αν το εισιτήριο προορίζεται για ανήλικο κορίτσι, θα πρέπει απαραίτητα στο γήπεδο να συνοδεύεται από ενήλικα.

6. Για την είσοδο στην εγκατάσταση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση:

  • Πιστοποιητικού εμβολιασμού (14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικού νόσησης έξι μηνών.

  • Αστυνομικής ταυτότητας, ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης

Όσοι είναι από 13-17 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test έως 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Για τα παιδιά έως 12 ετών θα πρέπει ο γονέας να έχει στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test.

Προσοχή: Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν φέρει μαζί του ένα από τα παραπάνω έγγραφα, δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, την παραμονή και την αποχώρηση από την αθλητική εγκατάσταση.

Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας

Στο πλαίσιο της δράσης «Κάνε τον φόβο σου δύναμη», ο ΟΦΗ προχωρά σε μια πρωτοποριακή ενέργεια για τα ελληνικά δεδομένα.

Στον αγώνα με τον Ιωνικό, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα αγωνιστούν έχοντας μια μαύρη γραμμή κάτω από το ένα μάτι, η οποία συμβολίζει τα σημάδια που αφήνει η βία στο σώμα, υπογραμμίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεση της ομάδας μας ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ