ΟΦΗ

“Μια μπάλα για όλους” από τον ΟΦΗ και την Vavoulas Group

“Μια μπάλα για όλους” από τον ΟΦΗ και την Vavoulas Group
ΔΡΑΣΕΙΣ

«Η ενσυναίσθηση είναι η πιο πολύτιμη ανθρώπινη ποιότητα».

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η εταιρία Vavoulas Group έστειλαν ηχηρό μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο είναι για όλους, στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας “A ball for all”, δωρίζοντας μπάλες ειδικά κατασκευασμένες για άτομα με προβλήματα όρασης.

Στη δράση που διοργανώθηκε την Τετάρτη (1/5), φιλοξενήθηκαν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο τα μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Κρήτης, τα οποία απέκτησαν από μια μπάλα με κουδουνάκια, ενώ συμμετείχαν σε ειδικά διαμορφωμένες ασκήσεις και παιχνίδια από τους προπονητές της Elite Ακαδημίας.

Δίπλα στα μέλη της ένωσης τυφλών βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Νίκος Μαρινάκης και Ηλίας Σημαντηράκης αλλά και αθλητές των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, οι οποίοι βίωσαν τις δυσκολίες του να παίζεις ποδόσφαιρο χωρίς να βλέπεις αλλά και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα άτομα με προβλήματα όρασης.

Η παγκόσμια καμπάνια “Μία μπάλα για όλους” ξεκίνησε από την Ελλάδα και “κουδουνίζει” σε 213 χώρες και περιοχές. Η μοναδική μπάλα ποδοσφαίρου και για παιδιά με οπτική αναπηρία δεν πωλείται αλλά μόνο δωρίζεται χάρη στους υποστηρικτές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ