Ο ΟΦΗ ξανά δίπλα στους «Δικούς μας ΗΡΩΕΣ» - Ofi FC

Ο ΟΦΗ ξανά δίπλα στους «Δικούς μας ΗΡΩΕΣ»

Ο ΟΦΗ ξανά δίπλα στους «Δικούς μας ΗΡΩΕΣ»
ΔΡΑΣΕΙΣ

Για μια ακόμα χρονιά η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συμμετέχει ενεργά στη μάχη για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου γύρω από τον παιδικό και εφηβικό καρκίνο, με αφορμή το γεγονός ότι ο Σεπτέμβριος είναι μήνας αφιερωμένος στον αγώνα εναντίον του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνουμε μια σειρά από δράσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν από αύριο (8/9) και θα κορυφωθούν το Σάββατο (10/9) στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 8/9 από τις 16:30 ως τις 20:00, διοργανώνουμε εθελοντική αιμοδοσία, μαζί με τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Η Παρέα της Αγάπης», στο περίπτερο αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ στην Πλατεία Ελευθερίας.

Όσοι φίλαθλοι έρθουν στο κέντρο του Ηρακλείου (16:30 – 20:00) και δώσουν αίμα για τα παιδιά της Κλινικής Αιματολογίας – Ογκολογίας παίδων & εφήβων του ΠΑΓΝΗ, θα παραλάβουν από μια ΔΩΡΕΑΝ πρόσκληση για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (10/9) στη Θύρα 2 του «Θ. Βαρδινογιάννης».

Οι δράσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα συνεχιστούν το Σάββατο, όταν στη Θύρα 6 του γηπέδου μας θα φιλοξενηθούν οικογένειες με παιδιά που δίνουν τη δική τους, μεγάλη μάχη ζωής και θα παρακολουθήσουν το ματς με την ομάδα του Αγρινίου.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων και οι διαιτητές θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας T-shirt με το χρυσό κορδελάκι (διεθνές σύμβολο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας) και το μήνυμα «Οι δικοί μας ήρωες», ενώ το σύμβολο κατά του παιδικού καρκίνου θα φορά όλο το προσωπικό της ομάδας που θα εργάζεται στο γήπεδο.

Ελάτε την Πέμπτη (8/9) στο κέντρο της πόλης μας, δώστε 10 λεπτά από τον χρόνο σας για τους «Δικούς μας Ήρωες» και το Σάββατο (10/9) παρακολουθήστε δωρεάν τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό!

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ