ΟΦΗ και Cosmos Sport έφτιαξαν γήπεδο στο 41ο Δημοτικό σχολείο - Ofi FC

ΟΦΗ και Cosmos Sport έφτιαξαν γήπεδο στο 41ο Δημοτικό σχολείο

ΟΦΗ και Cosmos Sport έφτιαξαν γήπεδο στο 41ο Δημοτικό σχολείο
ΔΡΑΣΕΙΣ

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του 41ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου με την επιστροφή τους από τις διακοπές του Πάσχα. Ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 με πλαστικό χλοοτάπητα στήθηκε σε χρόνο ρεκόρ στον προαύλιο χώρο του σχολείου, με τα καταστήματα Cosmos Sport, χορηγό της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, να αναλαμβάνουν όλο το κόστος κατασκευής, γεμίζοντας με χαμόγελο και ενθουσιασμό τα πρόσωπα τα μικρών παιδιών.

Η έκπληξη όμως προς τους μαθητές δεν περιορίστηκε στην κατασκευή του αγωνιστικού χώρου, αλλά είχε και συνέχεια…

Το πρωί της Δευτέρας 9 Μαΐου τα παιδιά είδαν το πούλμαν της ομάδας να σταθμεύει έξω από το σχολείο και όλους τους ποδοσφαιριστές, μαζί με το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ και την ομάδα των Cosmos Sport να εισέρχονται στην αυλή κρατώντας εξοπλισμό όπως τέρματα, μπάλες και φανελάκια με το σήμα της ομάδας, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς που βρέθηκαν στον χώρο.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ χωρίστηκαν σε ομάδες μαζί με τα μικρά παιδιά κι έτσι διοργανώθηκε το πρώτο εσωτερικό «τουρνουά» με τους μαθητές του σχολείου να γίνονται για λίγα λεπτά συμπαίκτες με τους παίκτες του ΟΦΗ.

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλα τα παιδιά, τα οποία μέσα σε λίγες μέρες είδαν το τσιμεντένιο έδαφος της αυλής του σχολείου να μετατρέπεται σε αγωνιστικό χώρο ποδοσφαιρικού γηπέδου και φυσικά τα ινδάλματά τους να είναι εκεί για να τους χαρίσουν τις πρώτες ποδοσφαιρικές στιγμές!

Για μια ακόμα φορά τα καταστήματα Cosmos Sport και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απέδειξαν ότι έχουν κοινές αξίες και η συνεργασία τους δεν περιορίζεται σε εμπορικά πλαίσια, αλλά αντίθετα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας. Η μεγαλύτερη επιβράβευση μάλιστα από την συγκεκριμένη δράση ήταν το μόνιμο χαμόγελο και η απόλυτη ικανοποίηση στα παιδικά πρόσωπα όταν αντίκρισαν το γήπεδο και τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ