Όλοι μαζί για τους «δικούς μας ήρωες»! - Ofi FC

Όλοι μαζί για τους «δικούς μας ήρωες»!

Όλοι μαζί για τους «δικούς μας ήρωες»!
ΔΡΑΣΕΙΣ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στηρίζει τους «δικούς μας ήρωες», συμμετέχοντας ενεργά στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από τον παιδικό και εφηβικό καρκίνο, με αφορμή το γεγονός ότι ο Σεπτέμβριος είναι μήνας αφιερωμένος στον αγώνα εναντίον του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Η ομάδα μας, δείχνοντας για μια ακόμα φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, σε συνεργασία με την «Παρέα της αγάπης» και με αρωγό το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο (23/9) από τις 11:00 ως τις 15:00, σε στεγασμένο χώρο της Θύρας 8Β του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης», με στόχο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες αίμα για τη στήριξη των παιδιών και των εφήβων με καρκίνο.

Για τον λόγο όσοι έρθουν στο γήπεδο και δώσουν αίμα για τα παιδιά (αυστηρά εντός του παραπάνω ωραρίου) θα αποκτήσουν ένα δωρεάν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αθηνών, ο οποίος θα γίνει στις 17:30 το απόγευμα της ίδια μέρας.

Παράλληλα, στη Θύρα 6 του γηπέδου μας θα φιλοξενηθούν οικογένειες με παιδιά που δίνουν τη δική τους, μεγάλη μάχη ζωής και θα παρακολουθήσουν το ματς.

Όλοι μαζί για τους «δικούς μας ήρωες»!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ