Όλοι μαζί για τους «Δικούς μας Ήρωες»!

Όλοι μαζί για τους «Δικούς μας Ήρωες»!
ΔΡΑΣΕΙΣ

Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Βαρδινογιάννης», για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten, κορυφώνοντας παράλληλα τις ενέργειές του στο πλαίσιο της δράσης «Οι δικοί μας ήρωες».

Σήμερα (22/9) από τις 13:30 ως τις 16:00 διοργανώνουμε εθελοντική αιμοδοσία σε στεγασμένο χώρο της Θύρας 8Β του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης», σε συνεργασία με την «Παρέα της Αγάπης» και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με στόχο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες αίμα για τη στήριξη των παιδιών και των εφήβων με καρκίνο.

Όσοι έρθουν στο γήπεδο και δώσουν αίμα για τα παιδιά θα αποκτήσουν ένα δωρεάν εισιτήριο στη Θύρα 1 του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (22/9, 18:15). 

*Το δωρεάν εισιτήριο αφορά MONO σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (τουλάχιστον 14 μέρες μετά τον πλήρη εμβολιασμό) ή πιστοποιητικό νόσησης 6 μηνών, όπως προβλέπεται στη σχετική ΚΥΑ για την είσοδο θεατών στις εξέδρες.

Παράλληλα, ο ΟΦΗ, θέλοντας να προσφέρει αγάπη και χαρά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, προσκαλεί όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν σήμερα στο γήπεδο, να φέρουν μαζί τους από ένα λούτρινο αρκουδάκι. Λίγο μετά την προθέρμανση των ποδοσφαιριστών, μόλις ακουστεί το σχετικό σύνθημα από τα μεγάφωνα, θα πετάξουμε όλα τα αρκουδάκια στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα τα χαρίσουν σε μικρά παιδιά.

Ελάτε να ανοίξουμε όλοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά για τους «Δικούς μας Ήρωες»!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ