Ανακοίνωση χορηγικής συνεργασίας

Ανακοίνωση χορηγικής συνεργασίας
ΕΜΠΟΡΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία με την “COSMOTE”, για την αγωνιστική σεζόν 2019-20. Είμαστε υπερήφανοι που η COSMOTE, η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα, αποτελεί έναν από τους σημαντικούς υποστηρικτές της ομάδας μας στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Με σύνθημα «ένα νησί, μια ομάδα», η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία, στη νέα εποχή της κάνει βήματα προόδου σε όλους τομείς, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Η COSMOTE, με κεντρικό μήνυμα «ένας κόσμος, καλύτερος για όλους», αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου ΟΤΕ. Αποστολή της είναι να φέρει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους, ώστε να μπορεί ο καθένας να αξιοποιεί πλήρως τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο. Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα, αφού μόνο την περασμένη εξαετία, οι επενδύσεις του ξεπέρασαν τα €2 δισ. Επιπλέον, υλοποιεί επενδύσεις ύψους €2 δισ. έως το 2022, για να προσφέρει ακόμα υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη κάλυψη στο σταθερό και το κινητό. Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία εμπορική ονομασία COSMOTE.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ