Ανακοίνωση χορηγικής συνεργασίας

Ανακοίνωση χορηγικής συνεργασίας
ΕΜΠΟΡΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την χορηγική συνεργασία με την εταιρία Τζέντρακομ A.E., η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή καφέ espresso και σχετικών προϊόντων που απευθύνονται στο χώρο της καφετέριας. Η ΤΖΕΝΤΡΑΚΟΜ αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του ιταλικού οίκου Caffe’ Molinari SpA στην Ελλάδα, ενώ αντιπροσωπεύει και πλήθος άλλων κορυφαίων οίκων του εξωτερικού.

Η ιταλική εταιρεία «Giuseppe Molinari» ιδρύθηκε το 1804 στη Μόντενα, δραστηριοποιήθηκε αρχικά στον τομέα των τροφίμων, ενώ αργότερα μετονομάστηκε σε «Caffe’ Molinari SpA». Έχει συνδέσει το όνομά της με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία, ενώ αποτελεί ένα ισχυρό brand name τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Τζέντρακομ A.E. ιδρύθηκε το 1994 με έδρα την Αθήνα και συνεχίζει να διαγράφει μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία στον χώρο, με ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτει επίσης υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και ηχηρή παρουσία στην Κρήτη, μέσω του δυναμικού υποκαταστήματος της στο Ηράκλειο. Ο Espresso Molinari έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια των Κρητών, χάρις στην χαρακτηριστική γεύση του και το πλούσιο άρωμά του.

Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς, το γεγονός ότι μια εταιρεία τέτοιου κύρους και δυναμικής θα παρέχει την στήριξή της στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι η φετινή χρονιά θα είναι γεμάτη επιτυχίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ