Ανακοίνωση συνεργασίας ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 – AVIS

Ανακοίνωση συνεργασίας ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 – AVIS
ΕΜΠΟΡΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Avis, τη μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο της ενοικίασης και leasing αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Είναι τιμή για την ομάδα μας το γεγονός ότι η Avis επέλεξε τον ποδοσφαιρικό μας σύλλογο για αυτή την συνεργασία. Κοινός μας σκοπός είναι να προκύψει μία συνεργασία με προοπτική μέλλοντος.

Η φιλοσοφία της Avis, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον παγκόσμιο χάρτη, συνάδει απόλυτα με τις αρχές που πρεσβεύει ο ΟΦΗ και οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν, με σεβασμό και προσήλωση στον άνθρωπο. 

Καλωσορίζουμε την Avis στην οικογένεια του ΟΦΗ και είμαστε πεπεισμένοι για μια ποιοτική και υψηλού επιπέδου συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Λίγα λόγια για την Avis:

Η Avis κατέχει την 1η θέση στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Με  80 σταθμούς ενοικίασης σε όλη τη χώρα, με στόλο που ξεπερνά τα 33.000 αυτοκίνητα και με ισχυρές συνεργασίες, η Avis καλύπτει ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στον κλάδο της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και στον κλάδο της Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα εξειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η Avis συνεργάζεται με όλες τις εταιρίες αυτοκινήτου, προσφέροντας έτσι τις καλύτερες προτάσεις στους πελάτες της. Με κεντρικό μήνυμα της εταιρίας το «We Try Harder» και στόχο τη διαρκή βελτίωση και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Avis ανταποκρίνεται με επιτυχία στις σύγχρονες ανάγκες, προσφέροντας νέα, ευέλικτα προϊόντα και εμπειρίες αυτοκίνησης. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1960, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 180 χώρες με περισσότερους από 11.000 σταθμούς ενοικίασης, εξυπηρετώντας περισσότερους από δέκα εκατομμύρια πελάτες το χρόνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ