Η EUROPA και πάλι δίπλα στην Elite Ακαδημία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 - Ofi FC

Η EUROPA και πάλι δίπλα στην Elite Ακαδημία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Η EUROPA και πάλι δίπλα στην Elite Ακαδημία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925
ΕΜΠΟΡΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία EUROPA PROFIL, η οποία θα αποτελεί, για άλλη μία σεζόν την μεγάλη χορηγό των τμημάτων υποδομής – Elite Academy- Κ15, Κ17 και Κ19. Το λογότυπο της EUROPA PROFIL, θα συνεχίσει να κοσμεί τις εμφανίσεις όλων των ομάδων των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η EUROPA PROFIL, μία δυνατή, αξιόπιστη, καινοτόμος και ανθρωποκεντρική εταιρεία, απέδειξε εμπράκτως με τη συνεργασία της με την Elite Ακαδημία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ότι στέκεται δίπλα στα παιδιά της Κρήτης και τα στηρίζει στην καθημερινή τους προσπάθεια για πρόοδο, εντός κι εκτός των γραμμών του γηπέδου.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η EUROPA PROFIL, όπως και την περασμένη σεζόν, έτσι και την τρέχουσα, θα προχωρήσουν σε μία σειρά κοινών ενεργειών με στόχο την ανάδειξη και ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού σε όλη την περιφέρεια της Κρήτης.

Σχετικά με την Europa

Η εταιρεία EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. (www.europaprofil.com), κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες βιομηχανίες μεταποίησης αλουμινίου στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1974 και έκτοτε αναπτύσσεται με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνολογία, καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και σε ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα 47 και πλέον έτη αργότερα έχει υλοποιήσει το στόχο της να γίνει μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρίες αλουμινίου στην Ελλάδα με περισσότερους από 400 εργαζόμενους, εξαγωγές σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο και ένα από τα πιο ανεπτυγμένα δίκτυα κατασκευαστών αλουμινίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ