ΟΦΗ και Stoiximan μαζί, μέχρι το 2020 - Ofi FC

ΟΦΗ και Stoiximan μαζί, μέχρι το 2020

ΟΦΗ και Stoiximan μαζί, μέχρι το 2020
ΕΜΠΟΡΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με τη Stoiximan, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία online gaming, για την υπόλοιπη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο καθώς και για τη σεζόν 2019-2020. 

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της συμφωνίας συνεργασίας, ο κ. Μιχάλης Μπούσης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τόνισε: “Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή το γεγονός ότι μια εταιρία ηγέτιδα στον χώρο της αποτελεί πλέον τον μεγάλο χορηγό του ΟΦΗ στη νέα σελίδα της ιστορίας του. Καλωσορίζουμε τη Stoiximan στην οικογένεια του ΟΦΗ και στην Κρήτη και είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη που υιοθέτησε όχι μόνο το όραμα της νέας διοίκησης, αλλά και τον μελλοντικό της σχεδιασμό”. 

Αντίστοιχα ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan, υπογράμμισε: ‘Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα βρεθούμε, από τη δική μας πλευρά, συμμέτοχοι στην προσπάθεια που γίνεται σήμερα στον ΟΦΗ και με τη συμμετοχή παλιών ποδοσφαιριστών της ομάδας. Συμπορευόμαστε μέχρι το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας, η οποία μάλιστα, διαχρονικά αποδεικνύει ότι η καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου χτυπάει στην ελληνική περιφέρεια. Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και καλωσορίζουμε τον ΟΦΗ στη χορηγική μας οικογένεια’.

Η συνεργασία της Stoiximan με τον ΟΦΗ εντάσσεται στο πλάνο της εταιρείας για στήριξη του αθλητισμού στην Ελλάδα (ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ ΠΑΟΚ), στην Γερμανία (VfB Stuttgart και Handball Federation Champions League), στην Κύπρο (Απόλλων Λεμεσού) και στην Ρουμανία (Unicersitatea Craiova και Liga1 Betano – Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Α’ Κατηγορίας), εθνικές ομάδες, φερέλπιδες αθλητές και αθλήτριες, πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες (Λευτέρης Πετρούνιας, Κατερίνα Στεφανίδη). 

H Stoiximan δραστηριοποιείται σήμερα σε 5 αγορές, στην Ελλάδα και την Κύπρο, με το brand Stoiximan, ενώ στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ρουμανία με το διεθνές brand της, Betano (betano.com). Στη Ρουμανία, η Betano διαθέτει ηγετική θέση στην αγορά, ενώ το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε η είσοδος της εταιρείας στη γερμανική αγορά, η οποία συνοδεύτηκε με μια κορυφαία χορηγική συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομάδα VfB Stuttgart 1893. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ