Στρατηγική συνεργασία ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και FlexCar για τη σεζόν 2023/2024 - Ofi FC

Στρατηγική συνεργασία ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και FlexCar για τη σεζόν 2023/2024

Στρατηγική συνεργασία ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και FlexCar για τη σεζόν 2023/2024
ΕΜΠΟΡΙΚΑ

Ο ΟΦΗ ενώνει τις δυνάμεις του με τη FlexCar, την πρώτη εταιρεία που εισήγαγε την αυθεντική έννοια της ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων (flexible leasing) στην Ελληνική αγορά.

Η FlexCar θα είναι σύμμαχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για τη σεζόν 2023/24, προσφέροντας τις μοναδικές υπηρεσίες ευέλικτου leasing στα οχήματα της διοίκησης, των παικτών και του τεχνικού επιτελείου!  

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Νώντας Καργάκης είπε σχετικά:  «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, το γεγονός ότι μια εταιρεία με τη δυναμική της FlexCar θα αποτελέσει νέο εμπορικό σύμμαχο της ομάδας. Οι σύγχρονες υπηρεσίες που παρέχει η FlexCar, την έχουν οδηγήσει στη ραγδαία ανάπτυξη της στη χώρα μας και όχι μόνο. Οι παίκτες και το staff της ομάδας έχουν λάβει τα πλέον σύγχρονα οχήματα, που αναβαθμίζουν το prestige μας. Είναι μια συμφωνία η οποία θα ωφελήσει και τις 2 πλευρές και στόχος μας είναι μέσω της συνεργασίας να προσφέρουμε από κοινού στην κοινωνία της Κρήτης»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της FlexCar, κ. Γιώργος Δεσύλλας δήλωσε: «Ο ΟΦΗ είναι ένας Σύλλογος που τυγχάνει καθολικής αποδοχής στην Κρήτη και τολμά στις μεγάλες αλλαγές. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προχωράμε σε μια στρατηγική συνεργασία για τον Αθλητισμό, η οποία ξεκλειδώνει σπουδαίες μελλοντικές προοπτικές αναδεικνύοντας τις μοναδικές δράσεις της ομάδας σε όλο το νησί».

Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Μπιζάς, Συνιδρυτής και Πρόεδρος του FlexGroup, συμπλήρωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή να είμαστε συνοδοιπόροι με τον ΟΦΗ, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, αφοσιωμένους φιλάθλους και πάθος για επιτυχίες. Τα τελευταία χρόνια η FlexCar δηλώνει παρών στον αθλητισμό, δίπλα σε Συλλόγους που προάγουν το σεβασμό και την ομαδικότητα. Με τον ΟΦΗ μαζί, ευελπιστούμε στην ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών με σκοπό την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας και στην ανάδειξη νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών».

Η FlexCar είναι ένα καινοτόμο brand που ξεκίνησε το 2018, προσφέροντας ευέλικτες λύσεις στο leasing οχημάτων. Με έδρα την Ελλάδα, η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 200 υπαλλήλους και δραστηριοποιείται ήδη σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία και Μεξικό, ενώ αναμένεται να επεκταθεί σε περισσότερες διεθνείς αγορές. 

Οι πελάτες της FlexCar απολαμβάνουν μια απλή, προσβάσιµη και all-inclusive υπηρεσία, πληρώνοντας μόνο ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, που καλύπτει όλα τα έξοδα του οχήματος (τέλη κυκλοφορίας, μικτή ασφάλεια και κόστη συντήρησης και επισκευής), εκτός από τα καύσιμα.

Με το ανοιχτό συμβόλαιο μίσθωσης, η πρόταση της FlexCar αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο να αποκτήσει κάποιος το αυτοκίνητο που επιθυμεί, για όσο καιρό θέλει, έχοντας δυνατότητα να το επιστρέψει, να το αλλάξει ή να το εξαγοράσει, ανά πάσα στιγμή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ