Στρατηγική συνεργασία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με τη BETSSON - Ofi FC

Στρατηγική συνεργασία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με τη BETSSON

Στρατηγική συνεργασία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με τη BETSSON
ΕΜΠΟΡΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει πολυετή συνεργασία-ορόσημο με την Betsson, μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες της Ελλάδας.

H στρατηγική συνεργασία με τη Betsson σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για το club μας, ενισχύοντας τις φιλοδοξίες μας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Μετά το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, η στοιχηματική εταιρεία προσθέτει άλλη μία ποδοσφαιρική χορηγία στο πρόγραμμά της και μάλιστα την πρώτη με ομάδα της Superleague. Το λογότυπο της Betsson θα κοσμεί περήφανα το μπροστινό μέρος των εμφανίσεων μας από τη νέα σεζόν, συμβολίζοντας την κοινή δέσμευση για την αριστεία και το ευ αγωνίζεσθαι. Αυτή η συνεργασία εκτείνεται πέρα από το γήπεδο, με την Betsson να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στις πρωτοβουλίες της ομάδας για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην Κρήτη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κος Μηνάς Λυσάνδρου, καλωσόρισε την Betsson στην οικογένειά μας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Η Betsson είναι ένας παγκοσμίου φήμης ηγέτης στον τομέα του iGaming και οι αξίες της ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τις δικές μας. Η έναρξη της συνεργασίας με την Betsson που έχει αποδείξει την αξιοπιστία και την υπευθυνότητά της στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος τόσο στην Ελλάδα και στις άλλες 25 αγορές παγκοσμίως, είναι ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της ομάδας μας και την επίτευξη των στόχων μας. Πιστεύουμε ότι μαζί με την Betsson μπορούμε να προχωρήσουμε σε νέες επιτυχίες και να ενισχύσουμε την παρουσία του ΟΦΗ τόσο στο ελληνικό όσο και στο διεθνές ποδοσφαιρικό σκηνικό. Η Betsson μοιράζεται το πάθος μας για την συμμετοχή της τοπικής κοινότητας και την εμπειρία των φιλάθλων μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε σε πρωτοβουλίες που θα ωφελήσουν τους πιστούς υποστηρικτές του ΟΦΗ στην Κρήτη».

Από την μεριά του ο Managing Director της Betsson, κος Θάνος Μαρίνος, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη μεγάλη αυτή χορηγία, δηλώνοντας: «Η συνεργασία με έναν τόσο ιστορικό σύλλογο είναι τιμή για εμάς και προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη και μακροχρόνια πορεία. Η Betsson είναι πάντα προσηλωμένη στην υποστήριξη του αθλητισμού και πιστεύουμε ότι η συνεργασία αυτή θα φέρει αμοιβαία οφέλη. Στοχεύουμε σε μια δυναμική σχέση που θα ενισχύσει τόσο την ομάδα του ΟΦΗ όσο και το κοινωνικό σύνολο στην αγαπημένη μας Κρήτη μέσα από κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας και ανυπομονούμε να δούμε τα θετικά αποτελέσματα αυτής της σύμπραξης, τόσο για την ομάδα του ΟΦΗ όσο και για την κοινότητα που την περιβάλλει».

Σχετικά με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 είναι ένας από τους πιο ιστορικούς και σημαντικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1925 και εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η ομάδα έχει πλούσια ιστορία και έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως μία από τις σταθερές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ΟΦΗ έχει πετύχει σημαντικές διακρίσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Έχει κερδίσει το Κύπελλο Ελλάδας το 1987, νυν Κύπελλο Ελλάδας Betsson, και έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφήνοντας το στίγμα της.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δεν είναι μόνο ένας αθλητικός σύλλογος, αλλά και ένας κοινωνικός θεσμός που συμβάλλει ενεργά στην τοπική κοινότητα. Μέσα από διάφορες κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες, η ομάδα προσπαθεί να ενισχύσει την κοινωνική συνοχή και να προάγει τις αξίες του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Λίγα λόγια για την Betsson

Η Betsson είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος προερχόμενη από την Σουηδία, με παρουσία σε περισσότερες από 25 αγορές παγκοσμίως και με περισσότερα από 60 χρόνια λειτουργίας. Στην Ελλάδα ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 2021 και από την πρώτη μέρα αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στην ελληνική κοινωνία, μέσω των δράσεων κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιεί.

Η Betsson διακρίνεται για τη δέσμευσή της στην καινοτομία, την ασφάλεια και την υπεύθυνη διασκέδαση. Μέσα από χορηγίες σε αθλητικές ομάδες και συνεργασίες με τοπικές κοινότητες, η Betsson επιδιώκει να συμβάλλει θετικά στην κοινωνία και να προάγει τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ