Υποτροφία "Ν. Γιαλαμάς" από την ΠΑΕ ΟΦΗ και τις σχολές οδήγησης DRIVEME - Ofi FC

Υποτροφία “Ν. Γιαλαμάς” από την ΠΑΕ ΟΦΗ και τις σχολές οδήγησης DRIVEME

Υποτροφία “Ν. Γιαλαμάς” από την ΠΑΕ ΟΦΗ και τις σχολές οδήγησης DRIVEME
ΕΜΠΟΡΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τις Σύγχρονες Σχολές Οδήγησης DRIVEME, για την σεζόν 2023-24.

Έναυσμα για την έναρξη της συνεργασίας αποτέλεσε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας μας, Νίκος Γιαλαμάς, ο οποίος ήταν ένας εκ των εκπαιδευτών της σχολής. Η ομάδα μας θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του, δημιούργησε την υποτροφία «Νίκος Γιαλαμάς», μέσα από την οποία οι ποδοσφαιριστές της Κ19 που θα επιτύχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις της σεζόν 2023-24, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου.

Επίσης όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης με ειδική έκπτωση. 

Με στόχο να παρέχουν στους υποψήφιους οδηγούς τα απαραίτητα εφόδια και τις γνώσεις που θα πρέπει να έχουν για υπεύθυνη και ασφαλή οδήγηση, οι Σύγχρονες Σχολές Οδήγησης DRIVEME, με ιδιοκτήτες τους κκ. Δημήτρη Σηφάκη & Αλέξανδρο Μεϊμαράκη, προσφέρουν έναν συνδυασμό 20ετούς εμπειρίας και επαγγελματικής αφοσίωσης, ενώ η εκμάθηση της οδήγησης γίνεται σε μια άνετη και φιλική ατμόσφαιρα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 το γεγονός ότι οι Σύγχρονες Σχολές Οδήγησης “DRIVEME” βρίσκονται πλέον στο πλευρό της ομάδας μας.

Ο εκ των ιδιοκτητών των σχολών οδήγησης “DRIVEME”, κ. Αλέξανδρος Μεϊμαράκης τόνισε για τη συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

“Οι Σύγχρονες Σχολές Οδήγησης DRIVEME με πολλή χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την θρυλική ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Με πολλή αγάπη και υπερηφάνεια δημιουργήθηκε η υποτροφία “Νίκος Γιαλαμάς”. Μια ιδέα της ομάδας την οποία αγκαλιάσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή όχι μόνο για να τιμήσουμε τον αγαπημένο συνεργάτη και φίλο Νίκο Γιαλαμά, αλλά για να κάνουμε πράξη αυτό που αγαπούσε πάρα πολύ. Την εκπαίδευση των υποψήφιων οδηγών και την αλλαγή της οδηγικής τους κουλτούρας, μια καθημερινή πρόκληση για όλους εμάς που ανήκουμε στην ομάδα της DRIVEME. Καλωσορίζουμε όλους του ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στις Σύγχρονες Σχολές Οδήγησης DRIVEME”.

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Ηλίας Πουρσανίδης υποστήριξε:

“Ο Νίκος Γιαλαμάς ήταν ένας χαρισματικός άνθρωπος, με ιδιαίτερη αγάπη και προσφορά στους νέους, γι’ αυτό και θα μπορούσαμε να πούμε ότι εμπνευστής της ιδέας αυτής είναι ο ίδιος. Εμείς απλώς την υλοποιούμε. Με το να φέρει το όνομά του η συγκεκριμένη υποτροφία, δίνεται πλέον η ευκαιρία σε όλους τους νέους του ΟΦΗ, να μάθουν γι’ αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο, τον οποίο, έτσι κι αλλιώς, δεν μπορεί να ξεχάσει κανένας μας! Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις σύγχρονες σχολές οδήγησης “DRIVEME” που ανταποκρίθηκαν αμέσως με χαρά και μαζί κάνουμε κάτι τόσο σπουδαίο που προσφέρει γνώση στα παιδιά των ακαδημιών μας”!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ