ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Πρόγραμμα Εθελοντισμού ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Το πρόγραμμα εθελοντισμού της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αποτελεί μια νέα κίνηση με σκοπό να φέρει τους φιλάθλους πιο κοντά στην ομάδα της καρδιάς τους.

Δίνεται η δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο του ΟΦΗ να αποτελέσει ενεργό μέλος της ομάδας που αγαπάει, να ζήσει τον ρυθμό των αγώνων και των εκδηλώσεων, να προσφέρει έμπρακτα και να γνωρίσει από κοντά τον οργανισμό και τους ποδοσφαιριστές.

Οι εθελοντές του ΟΦΗ θα αποτελούν ενεργό μέλος της ομάδας που αγαπούν, προσφέροντας τη γνώση τους, τις ικανότητες και τη διάθεσή τους. Θα μπορούν να προσφέρουν σε διάφορους τομείς των δραστηριοτήτων της ΠΑΕ, τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων, όσο και σε καθημερινή λειτουργία..

Οι ώρες προσφοράς στην αγαπημένη τους ομάδα δεν θα ξεπερνούν τις 3-4 ώρες ανά αγώνα και τις 8-10 ώρες ανά βδομάδα, καλύπτοντας τόσο πάγιες όσο και έκτακτες ανάγκες της ΠΑΕ.

Το πρόγραμμα εθελοντισμού έχει σχεδιαστεί από την Εμπορική Διεύθυνση της ΠΑΕ ΟΦΗ έχοντας ως βασικό στόχο να ικανοποιήσει τους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν και να αποτελέσουν ενεργά μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ.

Εξίσου σημαντικές είναι και οι πρωτοβουλίες που θα αναλαμβάνουν οι εθελοντές του ΟΦΗ, τόσο για την υποστήριξη της ομάδας, όσο και για την προβολή του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ το οποίο επεκτείνεται σε πολλούς τομείς.

Περιγραφή θέσεων εθελοντών
Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης και Εξυπηρέτηση Χορηγών

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έχει αναπτύξει ένα πολύ οργανωμένο και δομημένο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με τις εταιρίες – χορηγούς της. Σε όλες τις ενέργειες και εκδηλώσεις που θα γίνονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς, οι εθελοντές θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αποτελώντας ουσιαστικά άμεσα μέλη της ομάδας.

Σε ότι αφορά στον τομέα της εξυπηρέτησης χορηγών, περιλαμβάνει δύο πεδία δράσης: α) τη συμμετοχή εθελοντών σε διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι εταιρίες – χορηγοί της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με σκοπό την προβολή της συνεργασίας μας και β) τη γενικότερη εικόνα της παρουσίας των εταιριών εντός του γηπέδου (branding) σε κάθε αγώνα.

Υπηρεσίες θεατών / Τομέας εισιτηρίων / Ασφάλεια

Στην επιτυχημένη διεξαγωγή κάθε εντός έδρας αγώνα, η εξυπηρέτηση των θεατών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Η ταξιθέτηση του κοινού, η βοήθεια σε άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά και η παροχή πληροφοριών για τους χώρους του γηπέδου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά.

Επίσης πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα στο “Θ. Βαρδινογιάννης” απαιτείται ένας καταμερισμός προσκλήσεων, διαπιστεύσεων και εισιτηρίων για την κάλυψη των συμβατικών και μη υποχρεώσεων της ΠΑΕ. Όσοι εθελοντές ασχοληθούν με τον συγκεκριμένο τομέα θα έχουν ενεργό ρόλο στην άρτια διανομή των παραπάνω από το γήπεδο.

Σε ότι αφορά στον τομέα της ασφάλειας οι εθελοντές θα έχουν τον ρόλο της φύλαξης συγκεκριμένων χώρων και ελέγχου πρόσβασης σε αυτούς.

Media / Τμήμα Επικοινωνίας / Υπηρεσίες φωτογράφησης

Σε κάθε αγώνα το Τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καλείται να εξυπηρετήσει και να προσφέρει τις αρτιότερες υπηρεσίες που μπορεί στους δημοσιογράφους που θα βρεθούν στο γήπεδο. Οι εθελοντές θα εξυπηρετούν τις ανάγκες κατά τη διάρκεια των αγώνων και θα φροντίζουν για την πρόσβασή τους σε συγκεκριμένους χώρους.

Σε ότι αφορά στις υπηρεσίες φωτογράφησης, οι εθελοντές θα δραστηριοποιηθούν σε δύο διαφορετικούς χώρους: α) στη φωτογράφηση των διάφορων events που γίνονται στο γήπεδο, πριν, κατά τη διάρκεια, στο τέλος των αγώνων και β) στη φωτογράφηση των events που γίνονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (προπονήσεις, εκδηλώσεις κλπ).

Τα προνόμια των εθελοντών

Οι εθελοντές θα αποτελούν μια σταθερή ομάδα υποστήριξης των δραστηριοτήτων της ΠΑΕ και μεταξύ άλλων θα απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια, όπως α) παρακολούθηση όλων των εντός έδρας επίσημων και φιλικών αγώνων του ΟΦΗ, β) ειδική ενδυμασία με τα χρώματα και το σήμα της ομάδας μας, γ) αναψυκτικό/νερό και σάντουιτς σε κάθε αγώνα/διοργάνωση/εκδήλωση, δ) συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας

Το μεγαλύτερο όμως κίνητρο για τους Ομιλίτες – εθελοντές, είναι ότι θα γίνουν η “σπίθα”, η οποία θα ανάψει ακόμα περισσότερο τη “φωτιά” της προσφοράς στην ομάδα μας, συνεισφέροντας ακόμα περισσότερο στην διαρκή εξέλιξη του ΟΦΗ.

#WeAreOFI

Αίτηση εθελοντισμού
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και γίνε και εσύ ένας εθελοντής της ομάδας ΟΦΗ.