Ανακοίνωση για τη δράση «Δώσε το Σύνθημα»

Ανακοίνωση για τη δράση «Δώσε το Σύνθημα»
ΓΕΝΙΚΑ

Η προ ημερών ανακοίνωση της δράσης «Δώσε το σύνθημα», με αφορμή το «ντύσιμο» του πούλμαν της ομάδας έτυχε καθολικής αποδοχής από τους φιλάθλους μας και οι συμμετοχές για προτάσεις …ομιλίτικων slogan, έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Για τον λόγο αυτό, η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώνει ότι η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας (oficretefc.com), θα ολοκληρωθεί απόψε (8/6) στις 23:59, δύο μέρες πριν την ημερομηνία που ανακοινώθηκε αρχικά.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φιλάθλους μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας για να μπει μια ξεχωριστή πινελιά στο πούλμαν με το οποίο θα ταξιδεύει η αποστολή του ΟΦΗ σε όλες τις υποχρεώσεις της.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου θα συνεδριάσει μια επιτροπή αποτελούμενη από φιλάθλους της ομάδας, από εκπρόσωπο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και από την ΠΑΕ, οι οποίοι θα συναποφασίσουν και θα προκρίνουν τέσσερα από τα προτεινόμενα υποψήφια συνθήματα, τα οποία θα τεθούν πλέον προς ψηφοφορία από τους φιλάθλους.

Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή μέσω της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Viber και ο κόσμος του ΟΦΗ θα λάβει την τελική απόφαση. Τα δύο συνθήματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους των φίλων της ομάδας θα «ντύσουν» λεκτικά το πούλμαν με το οποίο θα ταξιδεύει η αποστολή του ΟΦΗ!

Πάτησε ΕΔΩ για να στείλεις το προτεινόμενο σύνθημα μέχρι απόψε (8/6) στις 23:59.

Πάτησε ΕΔΩ για να γίνεις μέλος στην επίσημη Viber κοινότητα της ΠΑΕ ΟΦΗ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ