«Αξιζε τη νίκη ο ΟΦΗ»

«Αξιζε τη νίκη ο ΟΦΗ»
ΓΕΝΙΚΑ

Στην σημασία της νίκης του ΟΦΗ στάθηκαν στις δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι με την Καλλονή (1-2) στη Μυτιλήνη ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Κώτσιος.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε πως «είδαμε δυο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεν είχαμε ρυθμό. Η Καλλονή σκόραρε απο μια στημμένη φάση και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη. Είχαμε και πολλές ευκαιρίες, για να πετύχουμε και άλλα γκολ».

Ο Ηλίας Κώτσιος, ο οποίος μάλιστα χειροκροτήθηκε απο το κοινό της Μυτιλήνης, για το παλαιότερο πέρασμα του απο την ομάδα της Καλλονής, ανέφερε με τη σειρά του ότι «πήραμε μια νίκη που την χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Η Καλλονή πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία, γιατί πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη ομάδα”.

Ο προπονητής της Καλλονής Δημήτρης Γαβαλάς, ανέφερε ότι «το πιο δίκαιο αποτελεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Η ομάδα δέχεται ένα κυνηγητό στα τελευταία παιχνίδια. Στο πρώτο 25λεπτο είχε κιτρινιστεί όλη η άμυνα μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί κοίταξαν στα μάτια τον ΟΦΗ. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι απο το παιχνίδι».

Ενώ εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Καλλονής, ο Δημήτρης Ζουλιώτης, τόνισε πως «το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να άρουμε κάτι περισσότερο. Αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα παλεψουε για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ