Την Κυριακή 26/6 το ντοκιμαντέρ “ΜΠΑΡΑΖ 1968 – Η λαοθάλασσα της Κρήτης”

Την Κυριακή 26/6 το ντοκιμαντέρ “ΜΠΑΡΑΖ 1968 – Η λαοθάλασσα της Κρήτης”
ΓΕΝΙΚΑ

Την Κυριακή 26/6 στις 12:00 το μεσημέρι, το ντοκιμαντέρ μικρής διάρκειας για την πρώτη μεγάλη επιτυχία της ιστορίας του ΟΦΗ και του αθλητισμού στην Κρήτη!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ γυρίζει τον χρόνο πίσω και σας παρουσιάζει ένα συγκινητικό και συνάμα καθηλωτικό αφιέρωμα από το 1968 και την πρώτη άνοδο της ομάδας μας στην Α’ Εθνική, έπειτα από τρεις αγώνες μπαράζ με τον Πανελευσινιακό! Την κορυφαία έως τότε στιγμή του κρητικού αθλητισμού! Την παρθενική συμμετοχή νησιώτικης ομάδας στην κορυφαία τι τάξει κατηγορία!

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ Νίκος Λεμονής, Κώστας Παπαθεοφάνους και Μανώλης Τσακίρογλου, μαζί με τον ιστορικό παράγοντα Παναγιώτη Σπυριδάκη και τους… αντιπάλους άσους του Πανελευσινιακού, Γιώργο Τσικιτζέλα και Ματθαίο Μουράτη θυμούνται και περιγράφουν ιστορίες από τους τρεις αγώνες μπαράζ σε Ελευσίνα, Ηράκλειο και Χανιά.

Η ιστορία του ΟΦΗ μπροστά στα μάτια σας! Παρακολουθήστε τηλεοπτικά πλάνα από τους αγώνες του 1968 και μάθετε από τους πρωταγωνιστές της πρώτης ανόδου στην Α’ Εθνική ανέκδοτες λεπτομέρειες για την λαοθάλασσα της Κρήτης!

Αυτή την Κυριακή, 26 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι, ανήμερα της επετείου του τρίτου αγώνα μπαράζ, απ’ τον οποίο οριστικοποιήθηκε η τεράστια επιτυχία της ομάδας μας, η ΠΑΕ ΟΦΗ τιμά τους ανθρώπους που έγραψαν τις πρώτες χρυσές σελίδες ιστορίας!

Στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΟΦΗ στο YouTube (OFI CRETE FC) μαθαίνουμε την ιστορία από τους πρωταγωνιστές που την έγραψαν!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ