«Δώσε το σύνθημα» και… μπες στο πούλμαν του ΟΦΗ!

«Δώσε το σύνθημα» και… μπες στο πούλμαν του ΟΦΗ!
ΓΕΝΙΚΑ

Η ομάδα μας ετοιμάζεται να «ντύσει» στα ασπρόμαυρα το πούλμαν που θα συνοδεύει την αποστολή σε όλες τις υποχρεώσεις της και οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία, επιλέγοντας τα δύο συνθήματα που θα αναγράφονται στην εξωτερική πλευρά.

Από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουνίου, μπες στο oficretefc.com και μέσω της ειδικής φόρμας που υπάρχει στείλε την πρότασή σου με το …ομιλίτικο slogan που θα ήθελες να αναγραφεί στο πούλμαν της ομάδας (κάθε σύνθημα θα πρέπει να αποτελείται από 2 – 10 λέξεις).

Στη συνέχεια θα συσταθεί μια ειδική επιτροπή, αποτελούμενη από φιλάθλους της ομάδας, από εκπρόσωπο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και από την ΠΑΕ, οι οποίοι θα συναποφασίσουν και θα προκρίνουν τέσσερα από τα προτεινόμενα υποψήφια συνθήματα, τα οποία θα τεθούν πλέον προς ψηφοφορία από τους φιλάθλους.

Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή μέσω της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Viber και ο κόσμος του ΟΦΗ θα λάβει την τελική απόφαση. Τα δύο συνθήματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους των φίλων της ομάδας θα «ντύσουν» λεκτικά το πούλμαν με το οποίο θα ταξιδεύει η αποστολή του ΟΦΗ!

Πάτησε ΕΔΩ για να στείλεις το προτεινόμενο σύνθημα.

Πάτησε ΕΔΩ για να γίνεις μέλος στην επίσημη Viber κοινότητα της ΠΑΕ ΟΦΗ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ