"Έχουν μείνει 15 τελικοί" - Ofi FC

“Έχουν μείνει 15 τελικοί”

“Έχουν μείνει 15 τελικοί”
ΓΕΝΙΚΑ

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, μίλησε στην κάμερα του Ο.Φ.Η TV για τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

“Στο σημείο που έχουμε φτάσει όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Για εμάς έχουν μείνει 15 τελικοί και ξεκινάμε από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως αν είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρείς βαθμούς που θέλουμε.

Ο Παναιτωλικός έχει δείξει ότι είναι μια καλή ομάδα. Αυτό μας δίνει κίνητρο και πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

Όταν παίζουμε στην έδρα μας θέλουμε να ευχαριστούμε τον κόσμο. Δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε πολλές νίκες στο πρωτάθλημα. Έχουμε μόνο δυο νίκες, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και αυτό νομίζω ότι λέει κάτι. Εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε φέρει την ομάδα σε αυτό το σημείο κι έτσι το να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μπροστά στον κόσμο της ομάδας είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίζει, ξέρουμε ότι τον έχουμε στενοχωρήσει αρκετές φορές φέτος αλλά πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να τους δείξουμε τι αξίζουμε και να μας χειροκροτήσει στο τέλος του παιχνιδιού την Κυριακή”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ