“Είμαι ο πιο περήφανος προπονητής στον κόσμο” (VIDEO)

“Είμαι ο πιο περήφανος προπονητής στον κόσμο” (VIDEO)
ΓΕΝΙΚΑ

Δείτε σε βίντεο την ηγετική ομιλία του Valdas Dambrauskas στα αποδυτήρια του Αγρινίου, λίγα λεπτά το φινάλε των play out και την κατάληψη της πρώτης θέσης από την ΟΦΗ με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Αναλυτικά, ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε:

“Η σεζόν έφτασε στο τέλος της και μόνο όσοι είμαστε εδώ μέσα ξέρουμε τι ζήσαμε. Όταν επιστρέφαμε στο σπίτι μας, μετά από τις ήττες, μετά από παιχνίδια στα οποία είχαμε παίξει καλύτερα και δε νικήσαμε ή μας ακυρώθηκε γκολ ή σκόραρε ο αντίπαλος. Σε τέτοιες στιγμές επιστρέφεις στο σπίτι σου και σκέφτεσαι: «Δεν θα βγούμε ποτέ από αυτή την κατάσταση».

Κάποιοι από εσάς ήσασταν στην αρχική ενδεκάδα περισσότερες φορές και άλλοι όχι, κάποιοι παίξατε περισσότερο, άλλοι μερικά λεπτά ή μόνο σε έναν αγώνα, όμως είστε όλοι πραγματικά απίστευτοι! Δεν ξέρετε πόσα πολλά δώσατε σε εμάς, στο προπονητικό τιμ, γιατί το κάνατε εύκολο για εμάς. Απλά δημιουργούσαμε το πλάνο, σας λέγαμε μερικά πράγματα και προχωρούσατε, γιατί πραγματικά νοιαζόσασταν!

Η δύσκολη κατάσταση που περάσαμε στην αρχή, όταν είχαμε αρνητικά αποτελέσματα, με την κριτική από τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ, ξέρουμε ότι δεν ήταν δίκαιη.

Όμως εσείς δεχθήκατε αυτή την πρόκληση και καθημερινά αποδεικνύατε ότι έκαναν λάθος. Εμείς, τα μέλη του staff, που μιλούσαμε και συζητούσαμε, γνωρίζαμε ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από αυτό.

Αυτό το δείξατε ακόμα και σήμερα (στο Αγρίνιο). Νικήσαμε αλλά ήμασταν η καλύτερη ομάδα;  Προφανώς όχι. Όμως πλέον αξίζουμε αυτή την τύχη, τώρα έχουμε αποκτήσει νοοτροπία νικητή, τώρα ακόμα κι όταν δεν έχει σημασία, αγωνιζόμαστε πραγματικά.

Αυτό που θέλω είναι να σας ευχαριστήσω για αυτή τη σεζόν. Πιστεύω πραγματικά ότι είχα μια φανταστική ομάδα, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστές αλλά και ως άνθρωποι και χαρακτήρες. Πιστεύω ότι όλοι σας είστε νικητές, γιατί κερδίζατε κάθε μέρα ενάντια στον εαυτό σας!

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε όταν επιστρέψετε στα σπίτια σας, είναι να αγκαλιάσετε τις οικογένειές σας, τους αγαπημένους σας και να τους δώσετε ένα φιλί από εμάς. Ξέρω ότι αυτή την πρόκληση την έζησαν και αυτοί μαζί σας. Οι σύζυγοι, οι σύντροφοι, οι γονείς, τα αδέρφια, τα παιδιά σας υπέφεραν κι αυτοί μαζί σας. Είναι πιθανό να γυρίσατε στο σπίτι μετά από μια ήττα και να μην θέλατε να παίξετε με τα παιδιά σας, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, απλώς και μόνο γιατί ζείτε για την ομάδα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τα μέλη του ιατρικού επιτελείου και τους προπονητές, οι οποίοι καθημερινά ήταν πίσω και σας στήριζαν.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να σας χειροκροτήσω. Αισθάνομαι ο πιο περήφανος προπονητής στον κόσμο, έχοντας δουλέψει με μια τέτοια ομάδα! Σας ευχαριστώ”!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ