Ενημέρωση των εκπροσώπων ΜΜΕ για το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (23/1) - Ofi FC

Ενημέρωση των εκπροσώπων ΜΜΕ για το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (23/1)

Ενημέρωση των εκπροσώπων ΜΜΕ για το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (23/1)
ΓΕΝΙΚΑ

Το τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (Τρίτη 23/1/2024, 18:00, «Θ. Βαρδινογιάννης», προημιτελική φάση Κυπέλλου) ΔΕΝ θα εκδοθούν ημερήσιες ατομικές διαπιστεύσεις.

Όσοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι επιθυμούν να εργαστούν στον αγώνα, θα πρέπει να στείλουν αίτημα στο «press@oficretefc.com» το αργότερο ως τη Δευτέρα (22/1) στις 13:00.

Μετά την παραπάνω προθεσμία, δεν θα γίνει δεκτό κανένα αίτημα (θα απαντηθούν όλα τα αιτήματα είτε εγκριθούν είτε απορριφθούν). Δικαίωμα εισόδου στις δημοσιογραφικές θέσεις (έπειτα από σχετικό αίτημα) έχουν όσοι είναι μέλη του ΠΣΑΤ και των Ενώσεων Συντακτών.

Η είσοδος σε τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται (κατόπιν σχετικού αιτήματος) μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για απευθείας μετάδοση. 

Η είσοδος των δημοσιογράφων και φωτογράφων θα γίνεται από τη Θύρα 9 με ονομαστική λίστα (η οποία θα παραδοθεί στις αρμόδιες αρχές το πρωί της ίδια μέρας, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα). 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την είσοδο των εκπροσώπων ΜΜΕ στην εγκατάσταση, είναι η ταυτοποίηση με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η είσοδος στο Στάδιο υπόκειται ρητά στην αποδοχή από τον εισερχόμενο των Κανονισμών Γηπέδων καθώς και της προκήρυξης του Πρωταθλήματος και των κανονισμών της γηπεδούχου Π.Α.Ε. Η είσοδος στο Στάδιο συνιστά αποδοχή των Κανονισμών.

Η συλλογή ή/και μετάδοση ή/και παραγωγή και/ή διάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας ή δεδομένων σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα, ή οποιουδήποτε είδους ηχογράφηση οποιουδήποτε ήχου, βίντεο ή οπτικοακουστικού υλικού σε οποιοδήποτε αγώνα (είτε με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών είτε με άλλο τρόπο) για σκοπούς οποιασδήποτε μορφής στοιχήματος, τυχερών παιχνιδιών ή εμπορικών δραστηριοτήτων που δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων ή για άλλους σκοπούς που παραβιάζουν τους όρους και προϋποθέσεις συμβατικών συνεργασιών, απαγορεύεται αυστηρά στα Στάδια/Γήπεδα του Πρωταθλήματος, εκτός από τις περιπτώσεις όπου η άδεια χορηγείται ρητά από τη Super League και τη γηπεδούχο Π.Α.Ε.

Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για προσωπική, ιδιωτική χρήση.

Σε περίπτωση παραβίασης αυτών των όρων και προϋποθέσεων, οι παραβάτες θα απομακρύνονται από το γήπεδο με επιμέλεια της γηπεδούχου Π.Α.Ε., εφόσον κάτι τέτοιο υποπίπτει στην αντίληψή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ