Ενημέρωση των εκπροσώπων ΜΜΕ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (6/4) - Ofi FC

Ενημέρωση των εκπροσώπων ΜΜΕ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (6/4)

Ενημέρωση των εκπροσώπων ΜΜΕ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (6/4)
ΓΕΝΙΚΑ

Το τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 06/04/2024, 20:00, «Θ. Βαρδινογιάννης», 3η αγωνιστική playouts Stoiximan Super League) θα εκδοθούν ημερήσιες ατομικές διαπιστεύσεις. 

Δικαίωμα εισόδου στις δημοσιογραφικές θέσεις έχουν όσοι είναι μέλη του ΠΣΑΤ και των Ενώσεων Συντακτών.

Όσοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι επιθυμούν να εργαστούν στον αγώνα, θα πρέπει να στείλουν αίτημα στο «press@oficretefc.com» το αργότερο ως την Πέμπτη (04/04) στις 17:00.

Μετά την παραπάνω προθεσμία, δεν θα γίνει δεκτό κανένα αίτημα (θα απαντηθούν όλα τα αιτήματα είτε εγκριθούν είτε απορριφθούν).

Οι διαπιστεύσεις είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται.

Η είσοδος σε τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται (κατόπιν σχετικού αιτήματος) μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για απευθείας μετάδοση. 

Η διαδικασία παραλαβής των εγκεκριμένων διαπιστεύσεων, θα γίνει την ημέρα του αγώνα από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9), όπου υπάρχει η σήμανση «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΜΜΕ», δυο ώρες πριν την έναρξη έως και την σέντρα (20:00). 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την είσοδο των εκπροσώπων ΜΜΕ στην εγκατάσταση, είναι η ταυτοποίηση με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης. 

Η είσοδος των δημοσιογράφων θα γίνεται από την Θύρα 8Β, ενώ από την ίδια Θύρα θα εισέρχονται και οι φωτογράφοι, έχοντας πρώτα παραλάβει το ειδικό φανελάκι για την πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ (δίπλα στην Θύρα 9), το οποίο θα πρέπει να επιστραφεί μετά την λήξη του κάθε αγώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η είσοδος στο Στάδιο υπόκειται ρητά στην αποδοχή από τον εισερχόμενο των Κανονισμών Γηπέδων καθώς και της προκήρυξης του Πρωταθλήματος και των κανονισμών της γηπεδούχου Π.Α.Ε. Η είσοδος στο Στάδιο συνιστά αποδοχή των Κανονισμών.

Η συλλογή ή/και μετάδοση ή/και παραγωγή και/ή διάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας ή δεδομένων σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα, ή οποιουδήποτε είδους ηχογράφηση οποιουδήποτε ήχου, βίντεο ή οπτικοακουστικού υλικού σε οποιοδήποτε αγώνα (είτε με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών είτε με άλλο τρόπο) για σκοπούς οποιασδήποτε μορφής στοιχήματος, τυχερών παιχνιδιών ή εμπορικών δραστηριοτήτων που δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων ή για άλλους σκοπούς που παραβιάζουν τους όρους και προϋποθέσεις συμβατικών συνεργασιών, απαγορεύεται αυστηρά στα Στάδια/Γήπεδα του Πρωταθλήματος, εκτός από τις περιπτώσεις όπου η άδεια χορηγείται ρητά από τη Super League και τη γηπεδούχο Π.Α.Ε.

Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για προσωπική, ιδιωτική χρήση.

Σε περίπτωση παραβίασης αυτών των όρων και προϋποθέσεων, οι παραβάτες θα απομακρύνονται από το γήπεδο με επιμέλεια της γηπεδούχου Π.Α.Ε., εφόσον κάτι τέτοιο υποπίπτει στην αντίληψή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ