Ακολουθήστε την ομάδα

Η διαδικασία εισόδου ΜΜΕ & φωτογράφων στον αγώνα με τον Ατρόμητο (17/4)

Η διαδικασία εισόδου ΜΜΕ & φωτογράφων στον αγώνα με τον Ατρόμητο (17/4)
ΓΕΝΙΚΑ

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, τηρώντας κατά γράμμα όσα αναφέρονται στο Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας της Super League και με προτεραιότητα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, ανακοινώνει ότι για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των playouts, ΟΦΗ – Ατρόμητος Αθηνών (Σάββατο 17/04/2021, 15:00, «Θ. Βαρδινογιάννης»), δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ δημοσιογραφική ταυτότητα.

Δικαίωμα εισόδου θα έχει μόνο ένας (1) εκπρόσωπος από κάθε ΜΜΕ ή δημοσιογραφικό όμιλο (ανάλογα με τον αριθμό των αιτημάτων) και οι φωτογράφοι, μέλη της Ε.Φ.Ε.

Όσα Μ.Μ.Ε. και φωτογράφοι (μέλη της Ε.Φ.Ε.) επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα, θα πρέπει να στείλουν αίτημα με τα στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου / φωτογράφου στη διεύθυνση press@oficretefc.com, μέχρι την Πέμπτη (15/04) στις 15:00.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν θα γίνει δεκτό κανένα αίτημα. (Θα απαντηθούν όλα τα αιτήματα, είτε εγκριθούν είτε απορριφθούν).

H είσοδος των δημοσιογράφων/φωτογράφων θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 8Β (από τις 13:15 ως την έναρξη του παιχνιδιού) με ονομαστική λίστα και την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου εγγράφου που να πιστοποιεί τα στοιχεία των διαπιστευμένων.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την είσοδο στην εγκατάσταση είναι η συμπλήρωση του «Δελτίου καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Super League», το οποίο οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι θα πρέπει να εκτυπώσουν και να φέρουν συμπληρωμένο στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ , εκτυπώστε και συμπληρώστε το «Δελτίο Καταγραφής».

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται θερμομέτρηση και καταγραφή των στοιχείων του εισερχομένου, ενώ η χρήση μάσκας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ τόσο για δημοσιογράφους όσο για φωτογράφους, σε όλη τη διάρκεια παραμονής τους στην εγκατάσταση. Παράλληλα συστήνεται η χρήση γαντιών μιας χρήσης.

Η είσοδος σε τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για απευθείας μετάδοση, ενώ με δεδομένη την μη λειτουργία της αίθουσας Τύπου και της μικτής ζώνης, ΔΕΝ θα εγκρίνεται η παρουσία τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, πλην του τηλεοπτικού παρόχου. 

 * Λόγω του ότι δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου, σε εύλογο χρονικό διάστημα μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει ανάρτηση (βίντεο) με δηλώσεις του προπονητή, μέσα από το κανάλι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο YouTube (OFI CRETE FC / Official YouTube Channel).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ