Ακολουθήστε την ομάδα

Η διαδικασία εισόδου ΜΜΕ & φωτογράφων στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (17/1)

Η διαδικασία εισόδου ΜΜΕ & φωτογράφων στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (17/1)
ΓΕΝΙΚΑ

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, τηρώντας κατά γράμμα το Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων και με γνώμονα την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, ανακοινώνει ότι για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (Κυριακή 17/01, 17:15, «Θ. Βαρδινογιάννης»), δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ δημοσιογραφική ταυτότητα.

Δικαίωμα εισόδου θα έχει μόνο ένας (1) εκπρόσωπος από κάθε ΜΜΕ ή δημοσιογραφικό όμιλο, (ανάλογα με τον αριθμό των αιτημάτων).

Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν δημοσιογραφικά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και οι φωτογράφοι – μέλη της «Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας» είναι απαραίτητο να στείλουν τα αιτήματά τους, με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου, ΜΟΝΟ στο press@oficretefc.com, έως την Παρασκευή (15/01) στις 15:00.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας ΚΑΝΕΝΑ αίτημα δε θα γίνει δεκτό. (Θα απαντηθούν όλα τα αιτήματα, είτε εγκριθούν είτε απορριφθούν).

H είσοδος των δημοσιογράφων/φωτογράφων θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 8Β (από τις 15:30 ως την έναρξη του παιχνιδιού) με ονομαστική λίστα και την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου εγγράφου που να πιστοποιεί τα στοιχεία των διαπιστευμένων.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την είσοδο στην εγκατάσταση είναι η συμπλήρωση του «Δελτίου καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Super League», το οποίο οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι θα πρέπει να εκτυπώσουν και να φέρουν συμπληρωμένο στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ, εκτυπώστε και συμπληρώστε το «Δελτίο Καταγραφής».

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται θερμομέτρηση και καταγραφή των στοιχείων του εισερχομένου, ενώ η χρήση μάσκας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ τόσο για δημοσιογράφους όσο για φωτογράφουςσε όλη τη διάρκεια παραμονής τους στην εγκατάσταση. Παράλληλα συστήνεται η χρήση γαντιών μιας χρήσης.

Η είσοδος σε τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για απευθείας μετάδοση, ενώ με δεδομένη την μη λειτουργία της αίθουσας Τύπου και της μικτής ζώνηςΔΕΝ θα εγκρίνεται η παρουσία τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, πλην του τηλεοπτικού παρόχου. 

 * Λόγω του ότι δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου, σε εύλογο χρονικό διάστημα μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει ανάρτηση (βίντεο) με δηλώσεις του προπονητή, μέσα από το κανάλι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο YouTube (OFI CRETE FC / Official YouTube Channel).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ