Ίσις: “Θα μπούμε μέσα για να νικήσουμε”

Ίσις: “Θα μπούμε μέσα για να νικήσουμε”
ΓΕΝΙΚΑ

Ο άμεσος συνεργάτης του Χάιμε Βέρα και προπονητής της ομάδας μας, Αλεχάντρο Ίσις μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super league Σουρωτή”.

“Πάντα από κάθε αγώνα κρατάμε κάτι. Αυτό που κρατάμε είναι ότι τα παιδιά προσπαθούν να κάνουν όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Είμαστε εδώ περίπου τέσσερις εβδομάδες και σιγά σιγά τα παιδιά καταλαβαίνουν τι θέλουμε και το δείχνουν στα παιχνίδια.

Αυτό που λείπει είναι το γκολ. Πιστεύω ότι αν βάλουμε γκολ θα μας βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε μια νίκη.

Πονάμε όταν χάσουμε, όταν δεχόμαστε γκολ, γιατί θέλουμε η ομάδα μας να πάει καλά και να βρεθεί πιο ψηλά. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ισορροπία σε μερικές στιγμές. Θέλουμε να παίζουμε ψηλά στο γήπεδο, αυτό δουλεύουμε και στην προπόνηση, όμως πρέπει να μένουν και κάποιοι παίκτες γιατί μπορεί να χάσουμε τη μπάλα, όπως για παράδειγμα στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα, τα παιδιά ξέρουν ότι κάναμε λάθη. Το ποδόσφαιρο δίνει ευκαιρίες. Το παιχνίδι με τη Λάρισα είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θα μπούμε μέσα για να το κερδίσουμε.

Το καλύτερο είναι να φτιάχνεις εσύ την ομάδα, σύμφωνα με αυτό που ζητάς. Ήρθαμε σε μια δύσκολη περίοδο, δεν δουλέψαμε από την αρχή με την ομάδα, αλλά από αυτά που έχουμε δει μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν είναι τέλειο για εμάς γιατί δεν το φτιάξαμε εμείς. Αυτό δεν είναι παράπονο. Με αυτά που έχουμε δει μπορούμε να κάνουμε κάτι”.

Δείτε το βίντεο: 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ