Ακολουθήστε την ομάδα

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ για τη σεζόν 2019-2020

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ για τη σεζόν 2019-2020
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης (10/7) τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2019-2020.

Από την ΠΑΕ μίλησαν ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας, κ. Άντζελο Παλυβός και οι ποδοσφαιριστές, Δημήτρης Μάνος και Ανέστης Νάστος. 

Εκτός από τις τιμές και τα προνόμια που θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, έγιναν γνωστές και όλες οι κατηγορίες των εισιτηρίων. Μεταξύ αυτών θα υπάρχει οικογενειακό εισιτήριο, ανέργων, φοιτητικό και εταιρικό.

Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε:

 • Πρωτάθλημα
 • Κύπελλο
 • Φιλικά

Όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2019 – 20 θα απολαμβάνουν ειδικά προνόμια απ’ τους χορηγούς – συνεργάτες της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς και ο κατάλογος ολοένα και θα αυξάνεται.

Ενδεικτικά:

AVIS

 • Σε όλους τους κατόχους καρτών διαρκείας , 5% έκπτωση στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου ,με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας.
 • Σε όλους τους κατόχους καρτών διαρκείας (εκτός VIP & VVIP) , 10% έκπτωση στην ενοικίαση αυτοκινήτου. Η προσφορά αφορά ενοικιασεις που γίνονται στην Ελλάδα & με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει κράτηση πριν.

Creta Interclinic

 • Έκπτωση 25% στην κάρτα υγείας, η οποία προσφέρει ειδικά προνόμια στους κατόχους της, στον τομέα της υγείας.

Προνόμια VIP & VVIP εισιτηρίων διαρκείας

 • Δωρεάν Parking
 • Πρόσβαση στο VIP Lounge της Θύρας 9
 • Σε όλους τους κατόχους καρτών διαρκείας VIP & VVIP , 15% έκπτωση στην ενοικίαση αυτοκινήτου. Η προσφορά αφορά σε ενοικιάσεις που γίνονται στην Ελλάδα & με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει κράτηση πριν.
 • Δωρεάν έκδοση της κάρτας υγείας του Creta Interclinic, με ειδικές τιμές και εκπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
 • Ειδικές παροχές χορηγών και συνεργατών.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνει σε 2 περιόδους: 

1η περίοδος

Από Παρασκευή 12 /7 έως Πέμπτη 25/7 δικαίωμα ανανέωσης και διατήρησης της θέσης των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2018 – 19.

Την ίδια περίοδο θα είναι ανοιχτές όλες οι μη δεσμευμένες θέσεις της προηγούμενης σεζόν για ελεύθερη αγορά

2η περίοδος

Από Παρασκευή 26/7 έως Παρασκευή 13/9 ελεύθερες όλες οι εναπομείναντες θέσεις για τους φιλάθλους

Τρόποι απόκτησης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Online

 • Από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (www.ofi1925.gr)
 • Από το επίσημο σάιτ της Ticketmaster (www.ticketmaster.gr)

Γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης

 • Από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, επί της οδού Καντάνου (10:00 – 15:00)

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με μετρητά, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας αλλά και μέσω της πιστωτικής κάρτας OFI FC Visa της Τράπεζας Πειραιώς με επιπλέον άτοκες δόσεις και πολλά προνόμια.

Για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας, ο κάτοχος πρέπει να έχει:

 • Αριθμό ΑΜΚΑ
 • Αριθμό Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
 • ΑΦΜ

* Κάθε φίλαθλος δικαιούται να έχει στην κατοχή του μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας.

* Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας ισχύουν από έτος γέννησης 2009 και μετά.

Κάρτα Φίλου ΟΦΗ

Από την αγωνιστική σεζόν 2019 – 20 οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα έχουν τη δική τους κάρτα, με την οποία θα στηρίζουν εμπράκτως τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

H Κάρτα Φίλου ΟΦΗ θα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας και απλού εισιτηρίου στους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Η έκδοση της κάρτας θα γίνεται συγχρόνως με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας, ή με την πρώτη αγορά απλού εισιτηρίου. Η τιμή της είναι εφάπαξ και έχει ισχύ από 1/7 έως 31/6 κάθε έτους.

Όλα τα χρήματα από τη συνδρομή της “Κάρτας Φίλου ΟΦΗ” θα πηγαίνουν στο Ερασιτεχνικό σωματείο για την οικονομική ενίσχυση και την ισχυροποίηση των τμημάτων της ομάδας μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το “παρών” στην παρουσίαση έδωσε η πιο πιστή φίλαθλος της ομάδας μας, η μικρή Ραφαέλα με την οικογένεια της, στην οποία η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε δώρο το πρώτο οικογενειακό εισιτήριο της νέας σεζόν, ώστε να την έχουμε στις εξέδρες του γηπέδου μας σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της νέας σεζόν. 

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις τιμές και τις εκπτωτικές κατηγορίες των εισιτηρίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ