Κουσκουνάς: "Επαιξε μεγάλο ρόλο η επιθυμία του Νίκου Παπαδόπουλου" - Ofi FC

Κουσκουνάς: “Επαιξε μεγάλο ρόλο η επιθυμία του Νίκου Παπαδόπουλου”

Κουσκουνάς: “Επαιξε μεγάλο ρόλο η επιθυμία του Νίκου Παπαδόπουλου”
ΓΕΝΙΚΑ

Ο ΟΦΗ πήρε τον πρώτο σκόρερ της φετινής Β’ Εθνικής, Νίκο Κουσκουνά και έβαλε στις τάξεις του, ένα σπουδαίο επιθετικό όπλο.

Ο 29χρονος επιθετικός, ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια βγαίνει πρώτος σκόρερ με τα Τρίκαλα στην Football league, ενώ ήταν τα προηγούμενα δυο χρόνια και πρώτος σκόρερ με την Ελευσίνα στην Γ’ Εθνική, μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ για την απόφαση του, να έρθει στον ΟΦΗ.

Όπως είπε «έρχομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος, για να βοηθήσω όσο γίνεται, ώστε να πετύχει η ομάδα το στόχο και να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ».

Για τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα με τον ΟΦΗ, ανέφερε πως «η πρώτη επαφή ήταν με τον Ηλία Κώτσιο. Επαιξε όμως  μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου και η επιθυμία του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, για να κατέβω στην Κρήτη».

Ο Κουσκουνάς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια με τον ΟΦΗ, ανέφερε για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πως «είναι μια δύσκολη κατηγορία η Β’ Εθνική. Εχει καλές και ιστορικές ομάδες. Ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει κάστρο την έδρα του και από εκεί και πέρα με μια καλή πορεία, για να πετύχει το στόχο».

Ενώ για το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους του ΟΦΗ, υπογράμμισε ότι «θα τους υποσχεθώ ότι θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ, έχω κάνει καλές χρονιές τελευταία και εύχομαι στον ΟΦΗ, να τα πάω ακόμα καλύτερα!»

Στην φωτογραφία ο Νίκος Κουσκουνάς, υπογράφει το συμβόλαιο του στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ