Μια μεγάλη “αγκαλιά” του ΟΦΗ στους πληγέντες της Χερσονήσου

Μια μεγάλη “αγκαλιά” του ΟΦΗ στους πληγέντες της Χερσονήσου
ΓΕΝΙΚΑ

Η Κρήτη δοκιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη.

Το μεσημέρι της Τρίτης (17/11) οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας μας, τηρώντας όλα τους υγειονομικούς κανόνες, θα μεταβούν στη Χερσόνησο προκειμένου να στηρίξουν εθελοντικά την προσπάθεια των κατοίκων και της ΚΕΔΧ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου) στον καθαρισμό της περιοχής.

Επίσης η ομάδα μας ανέλαβε το πλύσιμο των ρούχων που συλλέγονται σε Γούρνες και Χερσόνησο, με σκοπό να παραδοθούν καθαρά στους κατοίκους που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. Ήδη, από το πρωί του Σαββάτου (14/11), ο φροντιστής του ΟΦΗ, Μιχάλης Μιχελογιαννάκης, μετέβη δύο φορές στον χώρο και παρέλαβε τις σακούλες με τα ρούχα, μια κίνηση που θα επαναληφθεί αρκετές φορές εντός της εβδομάδας.

Για τον ίδιο λόγο, η ομάδα μας θα συλλέξει ρούχα, προκειμένου να συνδράμει στην αξιέπαινη δράση του “Δικτύου Εθελοντών Οφιτζήδων”, με απώτερο στόχο τη στήριξη των συνανθρώπων μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ