Νιόπλιας: «Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τον κόσμο» - Ofi FC

Νιόπλιας: «Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τον κόσμο»

Νιόπλιας: «Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τον κόσμο»
ΓΕΝΙΚΑ

Τρίτη σερί νίκη για τον ΟΦΗ μέσα σε μια εβδομάδα και ο Νίκος Νιόπλιας μετά το 4-0 επί του Ερμή Ζωνιανών (Διαβάστε εδώ σχετικά με το παιχνίδι), συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια τους, αλλά και τον κόσμο για τη στήριξη του στην ομάδα σε αυτήν την κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος.

Οπως ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών «είναι αλήθεια, ότι  ήμασταν πολύ καλοί και σε αυτό το παιχνίδι. Απο την αρχη που αναλάβαμε την ομάδα, παίζουμε σε αυτό το τέμπο και το ρυθμό.

Στο γήπεδο μας παίζουμε με πλάτος, έχουμε τον κόσμο μας τον οποίο και πρέπει να ευχαριστούμε. Τελειώσαμε μια ονειρεμένη εβδομάδα, με τρείς νίκες σε δύσκολα γήπεδα, όπως είναι αυτά της Βάρης και της Επισκοπής. Ευχαριστώ τους παίκτες μου γιατί είναι ενθουσιώδεις και τον κόσμο στον οποίο προσφέρουμε όμορφες παραστάσεις».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο Πειραιά, που θα γίνει σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα. Οπως είπε «έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο γήπεδο με πλαστικό τάπητα. Θα δούμε τους τραυματισμούς μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και για αυτο το παιχνίδι».

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε και στα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που έχει το τελευταίο διάστημα ο ΟΦΗ. Οπως τόνισε  «έχουμε δύσκολους τραυματισμούς. Τελευταίος ο εσωπλάγιος του Σαχινίδη. Ο Πίτσος έχει τετρακέφαλο, ο Μπουρσέλης επίσης τραυματισμό. Ο αρχηγός μας, ο Περογαμβράκης έπαιξε με ένεση και τον ευχαριστούμε για αυτό. Με αυτόν μέσα έχουμε το εύκολο γκολ.Ευτυχώς σκοράρουν πολλοί παίκτες και αυτο μας βοηθάει».

Για το αν η εμφάνιση με τον Ερμή Ζωνιανών ήταν η καλύτερη για την ομάδα του, τόνισε ότι «κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά με τον Ιαλυσό παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο. Ετσ θα πήγαινε και αυτό το παιχνίδι αν είχαμε βάλει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε όμως. Μέχρι το τέλος θα παίζεται το πρωτάθλημα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ