Νιόπλιας: «Καταστροφή ο τρόπος που μαρκάραμε στο δεύτερο γκολ»

Νιόπλιας: «Καταστροφή ο τρόπος που μαρκάραμε στο δεύτερο γκολ»
ΓΕΝΙΚΑ

«Νίκη έδρας για τον Αγροτικό Αστέρα» χαρακτήρισε αυτή επί του ΟΦΗ (2-1) ο Νίκος Νιόπλιας. Ο τεχνικός του ΟΦΗ στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι στον Εύοσμο, έκανε ιδαίτερη αναφορά στην φάση του δευτέρου γκολ που δέχεται ο ΟΦΗ, για την οποία ανέφερε ότι «ο τρόπος που μαρκάραμε ήταν καταστροφή».

Αναλυτικά οι αναφορές του Νίκου Νιόπλια μετά το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα:

«Συγχαρητήρια στον Αγροτικό Αστέρα για τη νίκη. Ηταν μια νίκη έδρας. Kάνεις μια, δυο φάσεις τις εκμεταλεύσαι και μετά βγάζεις ενέργεια και πάθος. Εχουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα παίκτη λιγότερο και παίζοντας με μια καλή ομάδα, όσο και αν προσπαθήσαμε στο τέλος, δεν μπορέσαμε να βγάλουμε φάσεις, ώστε να απειλήσουμε τον αντίπαλο

Ηταν μια νίκη έδρας, έτσι είναι η Β’ Εθνική. Ετσι είναι οι έδρες. Απο τη στιγμή που ισοροπήσαμε και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, η φάση όπως μαρκάραμε στο δεύτερο γκολ, ήταν σκέτη καταστροφή. Ξέραμε ότι στο χρονικό σημείο αυτό η ομάδα που θα έβαζε το νικητήριο γκολ θα ήταν η νικήτρια ομάδα» ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας.

Σε ερώτηση για τις επιδόσεις του ΟΦΗ εκτός έδρας, ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε πως «άλλη είναι η εικόνα μας εκτός έδρας και άλλη εντός έδρας. Ολες οι ομάδες ειναι δυνατές. Δεν φτάνει μόνο να παίξεις ποδόσφαιρο. Χρειάζονται και άλλα στοιχεία τα οποία εμείς δεν τα είχαμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ