Νιόπλιας: «Κερδίσαμε και την κούραση»

Νιόπλιας: «Κερδίσαμε και την κούραση»
ΓΕΝΙΚΑ

Ο ΟΦΗ κέρδισε και την κούραση στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο (1-0) ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας, στην τοποθέτηση του μετά το παιχνίδι του Γεντί Κουλέ.

Οπως είπε ο προπονητής του ΟΦΗ «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από πολλές πλευρές γιατί είχαμε αντίπαλο μια ανταγωνιστική ομάδα και την κούραση. Παίξαμε πολύ έξυπνα και αποτελεσματικά. Τρείς βαθμοί σημαντικοί γιατί όπως βλέπω και τα άλλα αποτελέσματα καμιά ομάδα δεν μπορείς να την κερδίσεις εύκολα. Θα ξεκουραστούμε μερικές ημέρες γιατί μπροστά μας έχουμε ένα πραγματικό γολγοθά, με 9 παιχνίδια σε 25 μέρες, που μπορούν να κρίνουν πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».
Ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε ακόμη ότι «όταν παίζεις τόσο πολλά παιχνίδια κοιτάς την ουσία γιατί αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Καλά πάμε. Εάν είχαμε τους 4 βαθμούς που χάσαμε στο τέλος, θα ήμασταν πολύ καλά. Οι άλλες ομάδες πήραν βαθμούς στα τελευταία λεπτά. Εμείς όχι. Μην ξεχνάτε ότι τώρα χτίζουμε την ομάδα μας. Κάποιες απο τις ομάδες της κατηγορίας, είχαν ένα κορμό απο πέρσι και έκαναν προσθήκες με βάση αυτό που χρειαζόταν. Σε αντίθεση με τον Αρη, ο οποίος έκανε κάτι διαφορετικό και επένδυσε πολλά χρήματα. Πέρυσι ο ΟΦΗ ήταν στην Γ΄Εθνική και έπρεπε να πάρουμε 20 παίκτες. Έχουμε παιδιά που μπορούμε να κερδίσουμε από αυτούς, όπως ο Ογκμποε, ο Αντουκόρ, ο Μάνος. Καλοί παίκτες υπάρχουν στον ΟΦΗ, το θέμα είναι να αντέξουν στην πίεση. Ο ΟΦΗ έχει πίεση και είναι λογικό. Η ομάδα κερδίζει και δεν γελάει κανείς. Στα 16 χρόνια η ομάδα δεν είχε επιτυχίες αν εξαιρέσουμε την περσινή άνοδο. Δεν βγήκε στην Ευρώπη. Δουλεύουμε πολύ όμως, έχουμε καλή ομάδα και αυτό με ευχαριστεί».
Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και τις σκέψεις που υπάρχουν, ο Νίκος Νιόπλιας, τόνισε ότι «μεταγραφικα δεν έχω κάτι να σας πω. Δεν μπορούμε να πάρουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Θα προσπαθήσουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ