Νιόπλιας: «Οι απουσίες δεν μας επέτρεψαν να παρουσιάσουμε την ομάδα που θέλαμε»

Νιόπλιας: «Οι απουσίες δεν μας επέτρεψαν να παρουσιάσουμε την ομάδα που θέλαμε»
ΓΕΝΙΚΑ

«Δεν είναι κακό το αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ» ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας, μετά το 0-0 με τον Αχαρναικό στο Γεντί Κουλέ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ προέβλεψε ένα κλειστό παιχνίδι και στη ρεβάνς που θα γίνει την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, ενώ τόνισε ότι τα προβλήματα τραυματισμών που είχε ο ΟΦΗ, δεν του επέτρεψαν να παρουσιάσει μια ομάδα, όπως θα την ήθελε, στο πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι του ΟΦΗ.

Παράλληλα ο τεχνικός της κρητικής ομάδας αναφέρθηκε στην ώρα των αγώνων (στις 4μμ το παιχνίδι του Γεντί Κουλέ, στις 3μμ θα γίνει το παιχνίδι της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη), τονίζοντας ότι δεν γίνεται με αυτή τη ζέστη να παίζουν οι παίκτες αυτήν την ώρα.

Για το παιχνίδι ο Νίκος Νιόπλιας, ανέφερε πως «έγινε ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Το αποτέλεσμα δεν είναι κακό. Είχαμε προβλήματα απουσιών, είχαμε κάνει άλλο σχεδιασμό για το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι μετά απο 60 μέρες δουλειάς. Υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι, το οποίο και πάλι θα είναι κλειστό και θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για τα προβλήματα απουσιών που είχε ο ΟΦΗ, είπε ότι  «δεν μπορούσα να παρουσιάσω μια ομάδα, όπως ήθελα. Ακόμα και ο Μασάδο είχε τραυματισμό και δεν μπορούσε να βγάλει 90 λεπτά αγώνα.

Εχουμε και το θέμα των 5 ξένων στην ενδεκάδα, οπότε δεν είναι εύκολη η διαχείριση του αγώνα.

Οι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο μας βοήθησαν να κυκλοφορήσουμε καλυτερα τη μπάλα».

Για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα (4μμ), ανέφερε ότι «δεν είναι καλό να παίζουν οι παίκτες τέτοια ώρα. Το λέω και για τις δυο ομάδες. Δεν γίνεται να παίζουν με τόσο ζέστη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ