Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 - Ofi FC

Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925
ΓΕΝΙΚΑ

Ιστορική μέρα για την ΠΑΕ ΟΦΗ1925, η οποία απέκτησε το πρώτο της διοικητικό συμβούλιο.

Στην Γενική Συνέλευση που έγινε την Πέμπτη (25/8) οι μέτοχοι του ΟΦΗ, ψήφισαν το πρώτο διοικητικό σχήμα, με το οποίο θα πορευθεί η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, λίγες μέρες μετά την επίσημη ίδρυση της.

Οπως ανακοινώθηκε και επίσημα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ1925 ανέλαβε ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο, είχε το ρόλο του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος.

Να σημειωθεί ότι όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ειναι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κάτι που ήταν και επιθυμία του νέου προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη.

Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, το οποίο αμέσως μετά το πέρας της Γενικής συνέλευσης συγκροτήθηκε σε σώμα, απαρτίζουν οι:

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος: Γιάννης Πολεμαρχάκης

Αντίπρόεδρος: Mανόλης Ορφανάκης

Υπεύθυνος Οικονομικών: Γιάννης Τσακαλάκης

Μέλη: Γιάννης Βάβουλας, Μανόλης Κουμαντάκης,Μιχάλης Μυλωνάκης.

Αναπληρωματικά μέλη: Γιώργος Χατζάκης, Γιώργος Πλουμάκης.

Εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: Γιάννης Δανδάλης (πρόεδρος Ερασιτέχνη ΟΦΗ), με αναπληρωματικό τον Παναγιώτη Σπυριδάκη (Γεν. Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ).

Nα σημειωθεί ότι η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα έχει θητεία 5 έτη.

Οπως ανακοινώθηκε τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι επιτροπές της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που αφορούν σε ζητήματα δημοσίων σχέσεων, υποδομές, γηπεδικές εγκαταστάσεις, ασφαλείας, κ.λ.π. τις οποίες απαρτίζουν και εξωδιοικητικά στελέχη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ