«Ο ΟΦΗ δεν πρέπει να κάνει λάθος, απο εδώ και πέρα»

«Ο ΟΦΗ δεν πρέπει να κάνει λάθος, απο εδώ και πέρα»
ΓΕΝΙΚΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ μετά το εμφατικό 5-0 του ΟΦΗ επί της Αναγέννησης Καρδίτσας ανέφερε στη συνέντευξη τύπου με νόημα ότι «δεν πανηγυρίζουμε», ενώ τόνισε ότι ο ΟΦΗ πλέον «δεν πρέπει να κάνει λάθος και να περιμένει και τα λάθη των άλλων» για να μείνει στο κόλπο της ανόδου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, αποκάλυψε ότι πριν το παιχνίδι με τη Σπάρτη, είχε πεί στους παίκτες του ότι «μέχρι το παιχνίδι με τα Τρίκαλα στον δεύτερο γύρο, θα είμαστε τρείς πόντους πίσω απο τη δεύτερη θέση», αλλά παραδέχθηκε ότι η ήττα στη Σπάρτη «μας έφερε πίσω».

Ο Παπαδόπουλος επανέλλαβε ότι αυτό που θέλει στον ΟΦΗ είναι «η ομάδα να πάρει βαθμούς εκτός έδρας. Να γίνει πιο ουσιαστική εκτός έδρας και να μην δέχεται γκολ».

Ενώ αφού συνεχάρη τους παίκτες του για τα πέντε γκολ που πέτυχαν κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αφιέρωσε τη νίκη στον 45χρονο συνδεσμίτη του ΟΦΗ Μηνά Καβαλίνη, ο οποίος έφυγε πρόωρα απο τη ζωή.

Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του προπονητή του ΟΦΗ στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας:

Για τη νίκη του ΟΦΗ:

«Νομίζω ότι απο την πλευρά μας έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Απο το πρώτο λεπτό πιέσαε ψηλά τον αντίπαλο, βγάλαμε αρκετές φάσεις, για να σκοράρουμε πιο νωρίς. Νομίζω ότι μόλις έγινε το 2-0, εκεί λύθηκαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε με αυτό το σκορ.

Σίγουρα είναι κάτι θετικό, γιατί απέναντι στον κόσμο μας, είχαμε και καλή εμφάνιση και πολλά γκολ. Αυτό που μετράει όμως είναι η συνέχεια. Εχουμε πολλά ματς μπροστά μας συνεχόμενα και πρέπει να πάρουμε βαθμούς εκτός έδρας. Στα τελευταία λεπτά, η εικόνα μας δεν ήταν καλή.

Χαλαρώσαμε απο το σκορ. Παρ’ όλα αυτά θέλώ να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες.

Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη αυτή, στον χαμένο φίλαθλο της ομάδας μας, τον Μηνά.

Η ομάδα πρέπει να πάρει βαθμούς εκτός έδρας. Να γίνει πιο ουσιαστική εκτός έδρας και να μην δέχεται γκολ. Εχουμε πολλά να διορθώσουμε. Δεν μας μένει πολύς χρόνος, μέχρι το επομενο παιχνίδι.

Πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί. Να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να πάμε στο επόμενο.

Για την αποτελεσματικότητα που έλλειψε απο τον ΟΦΗ, στο παιχνίδι στη Σπάρτη:

«Kαι σήμερα σε κάποιες φάσεις, ήμασταν μόνοι μας και δεν κάναμε γκολ και μάλιστα εύκολα.

Μπορεί να μην είμαστε και τόσο αποτελεσματικοί με τις τελικές που κάναμε.

Παρ’ όλα αυτά βάλαμε 5 γκολ, σε ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Σε άλλα παιχνίδια θα πρέπει σε 1-2 ευκαιρίες που θα κάνουμε να σκοράρουμε.

Δεν γινεται στην Football league να υπάρχουν τόσες φάσεις. Σε αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε».

Για τις σκέψεις του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«H σκέψη μου είναι το επόμενο παιχνίδι. Βάζω μικρούς στόχους στους ποδοσφαιριστές. Είχα πεί στους παίκτες, πριν το παιχνίδι στη Σπάρτη, ότι πριν το παιχνίδι με τα Τρίκαλα στον δεύτερο γύρο, η ομάδα θα είναι τρείς βαθμούς απο την δεύτερη θέση. Αυτό είχα σαν στόχο. Δυστυχώς το παιχνίδι με τη Σπάρτη μας πήγε πίσω. Πρέπει να κοιτάζουμε τι κάνουμε εμείς. Ειμαστε με την πλάτη στον τοίχο και κυνηγάμε. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθος και να κυνηγάμε το λάθος των άλλων. Ετσι, βλέπουμε μόνο το επόμενο ματς. Ξεκούραση και συγκέντρωση για να πάρουμε του τρείς βαθμούς».

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αιγινιακό:

«Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη πλέον, όπως αυτό που κάναμε στη Σπάρτη. Κάθε παιχνίδι θα είναι έτσι. Δεν έχουμε περιθώριο λάθους. Οταν είσαι πίσω στη βαθμολογία, έτσι είναι τα πράγματα».

Η φωτογραφία είναι απο τη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα ΟΦΗ-Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ