Οι δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις για Ιωνικό (28/11) και Ολυμπιακό (4/12)

Οι δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις για Ιωνικό (28/11) και Ολυμπιακό (4/12)
ΓΕΝΙΚΑ

Το τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι για τους αγώνες με τον Ιωνικό (28/11, 11η αγωνιστική Super League Interwetten) και τον Ολυμπιακό (4/12, 12η αγωνιστική Super League Interwetten) θα εκδοθούν ημερήσιες ατομικές διαπιστεύσεις και ως εκ τούτου ΔΕΝ θα ισχύσει καμία Δημοσιογραφική ταυτότητα.

Δικαίωμα εισόδου στις δημοσιογραφικές θέσεις έχουν όσοι είναι μέλη του ΠΣΑΤ, των Ενώσεων Συντακτών, της ΠΑΕΔΗ & ΜΜΕ (κάρτα με την ένδειξη “press” και αναφορά στη σχετική λίστα) και της Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & ΜΜΕ (κάρτα με την ένδειξη «press» και αναφορά στη σχετική λίστα).

Λόγω περιορισμού θέσεων βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, δικαίωμα εισόδου έχει μόνο ένας (1) εκπρόσωπος από κάθε ΜΜΕ ή δημοσιογραφικό όμιλο (ανάλογα με τον αριθμό των αιτημάτων) και οι φωτογράφοι, μέλη της Ε.Φ.Ε. 

Οι διαπιστεύσεις είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται.

Η είσοδος σε τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για απευθείας μετάδοση.

Όσοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι επιθυμούν να εργαστούν στους αγώνες θα πρέπει να στείλουν αίτημα στο «press@oficretefc.com» το αργότερο ως την Παρασκευή 26/11 στις 13:00 (για το ματς με τον Ιωνικό) και ως την Πέμπτη 2/12 στις 13:00 (για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό).

  • Όσοι επιθυμούν να διαπιστευθούν και στους δύο αγώνες μπορούν να το κάνουν μόνο με ένα αίτημα, στο οποίο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ θα πρέπει να ξεκαθαρίζεται ότι αφορά και στα δύο παιχνίδια.

Μετά τις παραπάνω προθεσμίες δεν θα γίνει δεκτό κανένα αίτημα (θα απαντηθούν όλα τα αιτήματα είτε εγκριθούν είτε απορριφθούν).

Η παραλαβή των εγκεκριμένων διαπιστεύσεων για τους δημοσιογράφους και των ειδικών γιλέκων «photo» για τους φωτογράφους θα γίνεται από την είσοδο της Θύρας 8Β, την ημέρα του αγώνα, δύο ώρες πριν την έναρξη έως και τη σέντρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω της κοινής εισόδου με τους φιλάθλους στην εγκατάσταση (Θύρα 8Β), αλλά και του γεγονότος ότι οι δημοσιογραφικές θέσεις βρίσκονται σε μέρος της εξέδρας, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για την είσοδο των δημοσιογράφων και των φωτογράφων στην εγκατάσταση είναι η προσκόμιση:

  • Πιστοποιητικού εμβολιασμού (14 ημερών μετά τη δεύτερη δόση) ή πιστοποιητικού νόσησης έξι μηνών.
  • Αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, την παραμονή και την αποχώρηση από την αθλητική εγκατάσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ